Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Festivalul Babel – Targoviste “oras spectacol”

In cadrul  conferintei de presa legata de reprezentatia echipei teatrului  municipal “Tony Bulandra” cu piesa “Bacantele” din Lisabona, primarul muncipiului Gabriel Boriga a tinut sa aduca in atentia presei si implicit a comunitatii targovistene, cateva aspecte legate de festivalul “Babel”.

 In cadrul festivalul “Babel” ce va avea loc intre 16-22 iunie, imediat dupa festivalul “Dracula”, vor fi prezenti participanti din 25 de tari ce vor performa in teatru, dans, muzica, sculptura.

Pe langa tari ce au mai fost prezente in orasul nostru, vor fi invitate trupe de diferite nationalitati,  kurzi, basci, catalani si din regiunea Kosovo.

Vor avea loc expozitii de arta plastica, teatru de animatie, un workshop sustinut de Irina Margareta Nistor, vor fi prezenti muzicanti din Chile, o trupa de dans din Tara Bascilor si balerina Milena Sidorova. Un specatol inedit va fi cel al unei trupe de artisti nevazatori din Italia.

“Se vor desfasura activitati in tot orasul, in parc, in fata primariei, in zona Matei Voievod” , a declarat Constantin Ranin, directorul teatrului “Tony  Bulandra”

Bugetul festivalului se ridica la suma de 5mld de lei vechi.

Festivalul Babel din acest an va fi de senzatie si atmosfera va fi una de “oras spectacol” a declarat Primarul Municipiului Targoviste, Gabriel Boriga.

Oana Grigore

Distribuie acest articol Oficial Media
Share