Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Lazarev: Cancerul este o boală a sufletului, de aceea trebuie vindecat mai întâi sufletul

In viziunea lui S.N. Lazarev, bolile vin din cauza unor greseli repetate.  Acesta sustine ca este necesar sa trecem peste orgoliul si egoul ce stau frumos la panda sa atace tot ce nu le convine si sa ne asiguram ca totul este trecut prin suflet astfel incat sa functioneze ca un “detergent spiritual”, pentru ca viata voastra sa fie din ce in ce mai frumoasa si sa fim mai sanatosi.

Cauza spirituala a cancerului consta in faptul ca individul nu a asimilat cel putin jumatate din lectiile karmice in aceasta viata, refuzand astfel evolutia.

Cancerul reprezinta o autodistrugere, ceea ce face vindecarea dificila, dar nu imposibila daca cel bolnav isi doreste vindecarea si face ceea ce trebuie pentru a se elibera de tot raul acumulat in decursul anilor.
Doar prin iubire fara conditii fata de tine dumul iti este deschis. Nu este nevoie decat de foarte multa iubire pentru tine si pentru ceilalti. Ura distruge, iubirea vindeca. Dar avem liber arbitru, fiecare alege ce isi doreste. De fapt, cancerul este o boala a sufletului si de aceea trebuie vindecat intai sufletul.

Cancerul este boala intristării, reprimarea sentimentului negativ, deprimarea şi nemulţumirea faţă de sine, de soarta si atasament faţă de viitor. Bolnavii de cancer cad în depresie si regretă trecutul.
Regenerarea iubirii fată de alti oameni este prima cale spre vindecarea cancerului si a altor boli.

Femeile care tin mari suparari in profunzime se imbolnavesc de cancer. De fapt toate emotiile inabusite produc cancerul. Emotiile ascunse multa vreme in tine sfarsesc prin a exploda, ceea ce provoaca si explozia celulelor din corpul tau.

Dacă jignim prin cuvinte persoana iubita, putem să ne alegem cu cancer la buze, la limba sau gingii, iar daca vom critica in permanenta, ne vom imbolnavi de cancer hepatic.

Daca ne vom supara in permanenta fata de persoana iubita, pe sine si pe soarta ne vom imbolnavi de cancer la piept.

Dacă vom gandi agresiv despre cei apropiaţi riscam un cancer la stomac.

Cancerul mamar se datoreaza supararilor pe tema iubirii si o permanenta nemultumire in legatura cu banii, cu situatia materiala.

Cancerul la prostata apare datorita lipsei dorinţei de a trai, care loveste in prima chakra. Cancerul stopeaza dorinta de a-ti ucide propriul suflet.

Cancerul pulmonar  indica frica de moarte. Pe scurt, exista o situatie in viata noastra care ne da senzatia ca ne sufocam si ca murim. Plamanii reprezinta organul care este legat de tristetea si durerea neexprimata. Cancerul de plamani poate sa apara ca urmare a unei separari, a unui divort, a mortii cuiva drag, a pierderii serviciului care este foarte important pentru mine. Cancerul de plamani reprezinta notiunea de esec foarte puternic, in toate situatiile in care, in mod constient sau inconstient reprezinta ratiunea  de a trai. Daca ratiunea  de a trai dispare, apare in corp  ideea de moarte.

Citește și:

Lazarev: Boala este rezultatul agresivității subconștiente crescute

Lazarev: Atașamentul dă naștere la dependență și agresivitate

Lazarev: Renunță la toate pretențiile tale în legătura cu prezentul și viitorul. Nu mai avea așteptări față de oameni

Serghei Lazarev: Numitorul comun al persoanelor longevive este bunătatea sufletească

Distribuie acest articol Oficial Media
Share