24/06/2021

Masters-ul României la înot – Lista de start

Masters-ul României la înot va fi găzduit de Târgoviște și se va desfășura la cel mai modern bazin olimpic din țară.

Masters-ul României la înot

Campionatul Național de Masters este primul concurs oficial de înot care se desfășoară la Târgoviște, programat pentru zilele de 24 și 25 iunie. Vor participa sportivi legitimați, cu vârsta de peste 25 de ani. Organizatori sunt Federația Română de Natație și Pentatlon Modern, Primăria Municipiului Târgoviște și Complexul Turistic de Natație.
Intrarea spectatorilor este gratuită.

Lista de start

Competiția va debuta pe data de 24 iunie orele 17:00 și se va încheia duminică, 25 iunie, orele 15:00

Află toți participanții și datele tehnice. Lista de start este publicată mai jos.

C.N. DE INOT MASTERS TARGOVISTE 2017

Aflată aproape zilnic la Târgoviște, Anca Patrascoiu „organizează concursuri pentru pasionaţii de înot de peste 25 de ani, antrenează copii apropiaţi de vârsta la care îşi începea parcursul spre cel mai frumos moment al carierei – medalia olimpică de la Los Angeles, din 1984, îi premiază pe „pitici” la concursurile pe diverse categorii de vârstă.

Întotdeauna mă voi ocupa de Masters, este foarte drag sufletului meu. Deopotrivă însă mă ocup de antrenamentele copiilor. Îmi face mare plăcere să lucrez cu cei mici, să le împărtăţesc din experienţele mele, să-i susţin la concurs„, spune acum sportiva care antrenează copii la Complexul Turistic de Natație din Târgoviște.

Citește interviu integral cu Anca Pătrășcoiu!

Distribuie acest articol Oficial Media
Share