Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Mercur în Berbec: 17 aprilie 2019 – 6 mai 2019. Atenție la gânduri și exprimare!

Mercur se ocupă de gândurile noastre, printre altele. Fiind în Berbec, la început de drum, fresh, am putea să lucrăm puțin la ele. Să generăm unele noi.

După cum știm, în mintea noastră rulează în jur de 60.000-70.000 de gânduri pe zi. Majoritatea (dacă nu toate), din experiențele vechi pe care le-am trăit.

Am trăit o experiență negativă care acum se asocieaza cu un gând = se amprentează în realitatea noastră.

Nu sunt fan pozitivitate dusă la extrem, până la urmă și experiențele trecute te învață ceva. Cel mai bun exemplu este cel în care dacă ai băgat mâinile în priză o dată, știi să nu le mai bagi și a două oară. Dar mai este și experimentul cu maimuțele și banana, care circulă pe net.

Un gând nou în fiecare zi

Am putea, în perioada asta (17 aprilie- 6 mai), să generăm un gând nou pe zi.

Azi noapte nu prea am dormit bine (amintirile mă chinuiesc, amintirile mă răscolesc)…?. O fi de la Mercur în Berbec, nu o fi…dar să încercăm să ne urmărim în perioada asta gândurile. Ce ar fi dacă în loc să mă chinuie un gând dintr-o experiență trecută (negativă), să mă urmărească unul pozitiv? Aș dormi mai liniștită, sigur )).

Nu trebuie să forțăm, dacă este o emoție puternică în spatele gândului, ne lăsăm să o trăim și abia apoi generăm alt gând. Pentru că dacă generăm gândul (cât ar fi de pozitiv) pe fondul unei emoții negative, iese dezastru.

Mercur în Berbec nu prea “gândește” mult înainte de a acționa, el are un gând pe care vrea să-l pună în practică. Și de multe ori îi iese. Nu are “experiența necesară” să digere prea mult informațiile, să stea să le întoarcă pe toate părțile.

Mercur în Berbec este în recepție mutuală cu Marte în Gemeni, face o conjuncție cu Chiron și va face cuadraturi cu Saturn, Pluton, Nodul Sud. Este o perioadă mai agitată a lui Mercur, cu teste, probe, transformări, curațari.

Cum spunea și Joe Dispenza, să creăm un nou Univers, alte potențialuri decât cele existente.

Las aici o “meditație” (că tot e Mercur în Berbec mai agitat), pe care am primit-o și eu și o dau mai departe. Vocea de pe fundal este al lui Alan Watts, despre care puteți găsi mai multe informații pe Wikipedia. Să ne fie cu folos! Experimentăm .

 

Astrolog Crina Constantin

voceaastrelor.wordpress.com

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share