Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Alexandru Oprea a revenit în funcția de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița

Alexandru Oprea a fost reales președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, Joi, 18 aprilie a.c., sala Unirii a Consiliului Județean Dâmbovița a găzduit, începând cu ora 09:00, ședința extraordinară convocată atât pentru alegerea președintelui instituției, cât și pentru validarea mandatului de consilier județean al lui Vlăduț Nicolae.

Alexandru Oprea

Condusă de vicepreședintele Alin Manole, ședința s-a derulat cu participarea a 34 de consilieri județeni. Din partea autorităților locale și județene au fost prezenți: Luciana Cristea – vicepreședinte, Antonel Jîjîie – prefectul județului Dâmbovița, Ivan Vasile Ivanoff – secretarul județului și, din partea Arhiepiscopiei Târgoviștei, vicarul eparhial, Ionuț Ghibanu.

Propunerile celor două grupuri pentru funcția de președinte al forului administrativ au fost Alexandru Oprea (PSD) și Iulian Brezeanu (PNL). În urma votului secret al consilierilor județeni, Alexandru Oprea a fost reales, cu 21 de voturi pentru și 13 împotrivă, noul președinte al Consiliului Județean Dâmbovița. De asemenea, cu unanimitate de voturi, a fost validat mandatul de consilier județean pentru Vlăduț Nicolae.

Citește și: Cum a fost suspendat Alexandru Oprea din PSD

Alexandru Oprea – Președintele C.J. Dâmbovița

Cu prilejul învestirii în funcție, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, a precizat: ”Este o zi importantă pentru mine și cred că și pentru dumneavoastră și pentru locuitorii județului Dâmbovița. Câteva precizări aș vrea să fac.

            În primul rând, dați-mi voie să mulțumesc conducerii organizației județene de partid pentru nominalizare, să mulțumesc colegilor mei, primari, șefi de organizații care m-au validat prin votul dumnealor în Comitetul Executiv Județean, să le mulțumesc colegilor mei consilieri județeni, care m-au votat astăzi și mi-au dat puțină energie pentru ceea ce ne așteaptă. Vreau să mulțumesc, de asemenea, și colegilor de la Partidul Național Liberal, care nu m-au votat, dar pe care îi asigur că așa cum am procedat și până acum, voi fi un președinte al tuturor dâmbovițenilor și cred că acest lucru se va vedea în tot ceea ce vom întreprinde în perioada următoare.

            Votul dumneavoastră, dat astăzi, va decide ce se va întâmpla cu județul Dâmbovița, cu proiectele județului Dâmbovița, în următorii 5 sau 10 ani. Am decis să mă întorc la muncă pentru că vreau să redevenim o comunitate unită în jurul valorilor noastre tradiționale: familia creștină, muncă cinstită și solidaritate între oameni.

            Ca președinte al Consiliului Județean vreau să construim împreună o comunitate unită, ca o familie, care să-i aducă împreună pe toți cei care trăiesc în județul Dâmbovița.

            Avem de partea noastră sprijinul Guvernului, al domnului președinte al formațiunii pe care și eu, dar și mulți dintre dumneavoastră o reprezentăm, al doamnei prim-ministru, al doamnei Rovana Plumb, și, la fel de important, cred eu, avem legitimitatea dată de votul dâmbovițenilor.

            Am încredere în capacitatea noastră de muncă. Am încredere în dumneavoastră și în Dumnezeu.

            Vă spun, cu convingere, că vom reuși în proiectele pe care le gândim, le construim și le înfăptuim împreună!      

            Vă mulțumesc!”

Alexandru Oprea: “patrimoniul cultural reprezintă fundamentul și cartea de vizită a oricărui popor”

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, şi vicepreşedintele CJD, Claudia Gilia, au  participat astăzi, 12 iulie 2017, la conferința organizată de Universitatea Valahia din Târgoviște More…

Alexandru Oprea: ”Consilierii județeni ai PNL au dat dovadă de iresponsabilitate și lipsă de interes”

Având în vedere blocajul creat de consilierii județeni aparținând grupului liberal (în cadrul ședinței de consiliu județean care s-a desfășurat miercuri, 7 iunie 2017), la nivelul proiectelor privind More…

Alexandru Oprea este suspendat pentru 12 luni din PSD Dambovita

Biroul Politic Județean al PSD Dâmbovița, întrunit vineri, 17 martie, a decis prin vot secret ca Alexandru Oprea să fie suspendat din calitatea de membru de partid pentru o perioada de 12 luni, cu menținerea More…

Alexandru Oprea și-a dat demisia din funcția de secretar executiv al PSD Dambovita. Adrian Tutuianu: ”Nu tolerez nimănui să strice imaginea acestei organizații, indiferent cum îl cheamă”

Biroul Politic Județean al PSD Dâmbovița s-a întrunit aseară la orele 20.00 într-o ședință care a vizat demisiile pe care Alexandru Oprea, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, și le-a depus More…

Alexandru Oprea pune accent pe dezvoltarea turismului montan. Ce facem cu Sfinxul și Babele?

Alexandru Oprea, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, se va uita acum la ce scriu și va spune ”uite-l și p-ăsta, îi arde de cai verzi pe pereți!”. Sau poate, din contra, va fi de acord cu mine More…

Alexandru Oprea este noul președinte al Consiliului pentru Dezvoltare Regională Sud  Muntenia

Astăzi, 20 ianuarie 2017, Consiliul pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia (CpDR) s-a reunit la sediul Consiliului Județean Dâmbovița, în ședință ordinară. La întâlnire au participat președinții More…

Distribuie acest articol Oficial Media
Share