Mergem cu recensământul: trei mici și-o bere, o găleată și-o umbrelă

Democrația ROMÂNEASCĂ dă cu tine de asfalt dacă nu-i spui câte televizoare ai. Și câte perechi de izmene. Așa ceva nici pe vremea comuniștilor pur-sânge nu se întâmpla.
rencensământul
Urmează un recensământ promovat prin frică și amenințări cu amenzi imense în caz de necolaborare cu ”securitatea adevărului unic”.

Începând cu 14 martie toţi românii sunt obligaţi să completeze formularul online

Autorecenzarea populaţiei înseamnă să spui ce venituri ai, câte camere, pământuri, mașini, ceasuri, chiloți, blănuri etc. Ce ai făcut în ultimii ani, ce valori ai prin casă, câte bucăți amante, dacă te-nțelegi cu șeful, cu ce partid votezi. Te întreabă și de copii dar este mai puțin important că nu ți-i crește nimeni.
Autorităţile dau asigurări că procesul este 100% sigur din punct de vedere al protecţiei datelor personale. Bobiță ne fentezi, păi cum ceri datele degeaba? Normal că nu sunt protejate dacă ni le ceri. Deci le dai cui trebuie ca să ne facă un fel de alba-neagra și de bani și de libertate.
Deja au început tombolele cu premii în sarmale și ciolan afumat cu fasole. Salariaţii care vor alege să se autorecenzeze online vor primi o zi liberă suplimentară de la angajator-asta e oficial. De ce nu trei mici și-o bere, o găleată și-o umbrelă?

Deci ne autorecenzăm ca să nu moară bunica!

Hai să nu mai fim proștii satului, să nu mai fim o gloată de sclavi. Toate datele populației se află la instituțiile abilitate, toate nașterile, toate decesele sunt monitorizate și se știe clar numărul de locuitori, sexele și vârstele și locurile geografice. De-aia există birouri de evidență a populației. Au toate informațiile necesare… că nimeni nu se naște și nu moare fără certificat. Nimeni nu se mișcă fără buletin. În consecință, altceva vor securiștii -dulăi de pază ai marilor stăpâni- de la voi, dar ca întotdeauna vă prindeți târziu.
Deci veți fi fericiții câștigători ai unei umbrele norocoase înfiptă adânc în spinarea voastră.

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share