13/06/2021

Mici gratis pentru cei care se vaccinează anti-covid în Piața Obor

Un nou centru mobil de vaccinare împotriva COVID se va deschide vineri, 11 iunie, la Piața Obor din București, unde cei interesaţi se pot imuniza fără programare, a anunțat primarul sectorului 2, Radu Mihaiu, marţi, 8 iunie, pe Facebook. Potrivit acestuia, centrul va funcţiona vinerea şi sâmbătă aceasta în intervalul orar 8.00 – 20.00, iar duminică, între 8.00 şi 18.00. 

„Vineri, deschidem «Caravana de la Obor» – un nou centru de vaccinare mobil, unde oamenii se pot vaccina rapid şi fără programare. Avem Pfizer şi Johnson & Johnson, serul într-o singură doză, a menționat primarul sectorului 2.

Radu Mihaiu a precizat că „spre surpriza tuturor, antreprenorii deținători ai rețetei celebrilor „mici de la Obor” vor să susțină campania de vaccinare: pentru fiecare vaccinat, o porție gratis de mici cu de toate și o apă răcoritoare”.

În total, de la începutul campaniei de vaccinare, în România au fost imunizate un număr de 4.457.688 de persoane, conform datelor furnizate luni, 7 iunie , de Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV).

Ritmul vaccinării a scăzut în ultima vreme, la ultimul bilanț fiind raportate doar 49.000 de imunizări în 24 de ore.

sursa: libertatea.ro

Citește și:

Distribuie acest articol Oficial Media
Share