Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Vicepreședinte ORACLE a murit după vaccinarea anti COVID

DELAWARE, OHIO – Un soț în vârstă de 54 de ani, tată și dezvoltator de software de lungă durată a murit, iar 
mass media și bigh tech încearcă cu disperare să dea vina pe COVID-19.

Domnul Joel Kallman și-a început cariera la Oracle în 1996. A fost director senior și vicepreședinte de dezvoltare software pentru divizia de tehnologii de servere a companiei. El a condus echipa care a creat Oracle APEX, o platformă de dezvoltare a aplicațiilor care eficientizează procesele prin eliminarea codificării complexe și prin utilizarea arhitecturii de calcul simple.

Centrul pentru controlul bolilor (CDC) s-a asociat cu Oracle APEX, sub conducerea domnului Kallman, pentru a crea v-safe After Vaccine Health Checker. V-Safe este un „instrument pentru smartphone-uri care utilizează mesaje text și sondaje web pentru a oferi controale de sănătate personalizate după ce primiți un vaccin COVID-19”. Practic apelează persoanele care raportează efecte secundare grave prin v-safe și completează rapoartele VAERS pentru respectivele persoane.

Toate datele v-safe sunt administrate și stocate pe serverele Oracle. Becker’s Health IT a raportat riscuri de securitate cu v-safe în decembrie. Nu este clar câți americani sunt înscriși în programul v-safe. Dar CDC a raportat că 1,6 milioane de persoane s-au înscris începând cu 13 ianuarie 2021. Un comunicat de presă din 4 mai a indicat că sistemul are peste 100 de milioane de înregistrări.

Joel Kallman, o moarte ironică

Domnul Kallman a primit prima injecție de ARNm experimental pe 26 martie, potrivit paginii sale de Twitter. Nu este clar dacă a fost Pfizer sau Moderna. El și-a lăudat echipa pentru că a creat v-safe în tweet. Contul Oracle APEX de Twitter a redistribuit pe domnul Kallman două zile mai târziu, dezvăluind în continuare felul în care au creat platforma v-safe.

IMAGINI INCREDIBILE! Proteste împotriva restricțiilor în Londra! Cea mai mare demonstrație de până acum

Domnul Kallman a trimis ultimul său tweet pe 29 martie. După aceea a dispărut complet. El a realizat în medie 44 de tweet-uri pe lună din iunie 2020, cu un minim de 13 în august și un maxim de 64 în octombrie, potrivit Social Blade. În medie, 50 de aprecieri pe lună în aceeași perioadă de timp. A avut -1 tweet și -4 like-uri în aprilie 2021. Astfel, dispariția sa este neobișnuită, deoarece se referă la nivelurile sale normale de activitate pe rețelele sociale.

 

Injectia experimentală de ARNm Moderna necesită o a doua doză la 28 de zile după prima. ARNm experimental Pfizer necesită a doua doză după 21 de zile. Asta înseamnă că a doua injecție ar fi avut loc între 17 aprilie și 24 aprilie. Așa-numita „imunitate completă” ar fi apoi cel mai târziu pe 24 mai.

Oracle APEX a scris pe 27 mai pe Twitter că domnul Kallman „a decedat din COVID-19”.

Această scuză prezintă mai multe probleme pentru întreaga agendă COVID-19. În primul rând, admit încă o dată ceea ce este evident – că aceste seruri experimentale de ARNm nu previn COVID-19 și nici nu atenuează simptomele acestuia. În al doilea rând, de ce tocmai acum „ se anunță” diagnosticul COVID-19? De-a lungul anilor 2020 și 2021, anunțarea cazurilor COVID-19 pozitive și negative era aproape la fel de importantă ca anunțarea nunților și a nașterii copilului.

În plus, toate așa-numitele decese COVID-19 sunt discutabile. Potrivit CDC, media deceselor Covid in SUA avea patru comorbidități enumerate pe certificatul de deces. Doar 5% din decesele provocate de COVID-19 din SUA au fost exclusiv COVID-19. Există, de asemenea, date revizuite de colegi care demonstrează că CDC umflă masiv atât decesele COVID-19, cât și cazurile.

Ceea ce se întâmplă aici este noul modus operandi de la eliberarea tuturor autorizațiilor de utilizare de urgență pentru injecții experimentale cu ARNm și ADN vector viral. Dacă cineva a fost împușcat de cinci ori în spate și i s-a scăpat un pian pe cap, dar a fost testat pozitiv pentru COVID-19 cu două luni mai devreme, a murit din cauza COVID-19 în 2020.

Acum, dacă cineva primește una dintre aceste injecții letale cu două luni înainte, cauza morții este orice, cu excepția Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Johnson & Johnson, și colab. Aici ne aflăm.

Se pare că Oracle intră în jocul „varianta mutantă” COVID-19 înfricoșător și nefast.

Compania a anunțat recent un parteneriat cu Universitatea Oxford ( producătoare a serului experimental Oxford-AstraZeneca) pentru a „accelera identificarea variantelor COVID-19”. Oracle încearcă, de asemenea, să facă aceste vaccinuri să pară sigure (sau cel puțin nu la fel de periculoase pe cât se credea inițial) pentru a le primi femeile însărcinate.

Industria IT, industria farma și mass-media sunt cei mai periculoși și mai răi dușmani ai întregii omeniri. Nici o super-eroare (cu excepția cazului în care a fost creată de industria farma), armă nucleară sau meteorit, nu este la fel de mortală ca triada menționată a răului.

Continuați să căutați adevărul și să vă folosiți gândirea critică. Aceasta este calea noastră către victorie.

Rămâneți vigilenți și protejați-vă prietenii și pe cei dragi.

Sursa: thecovidblog.com

Citește și:

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share