Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Mark Zuckerberg a colaborat direct cu Dr. Anthony Fauci, oferind „resurse” pentru dezvoltarea vaccinului COVID-19

E-mailurile arată că Mark Zuckerberg se adresează medicului pentru a oferi mesaje social-media și asistență financiară, inclusiv „informații autoritare din surse fiabile” și oferta „foarte interesantă” redactată

(Sursa: LifeSiteNews) – E-mailurile publicate recent au dezvăluit că CEO-ul Facebook, Mark Zuckerberg, a colaborat direct cu Dr. Anthony Fauci, oferind „resurse” pentru dezvoltarea vaccinului COVID-19 și o ofertă redactată, pe care Fauci a descris-o drept „foarte interesantă”.

E-mailurile, făcute publice la începutul acestei săptămâni, au fost obținute prin intermediul Freedom of Information Act (FOIA) de către organizațiile media.

 


ULTIMA ORĂ!

Senatul SUA a anunțat azi, practic, că această pLandemie reprezintă o minciună de la un capăt la altul, că mass-media-mincinoasă a acoperit adevărul și că s-au cenzurat informațiile despre tratamente, teste, decese, etc Big Pharma, Big Tech, Big Media, WHO (OMS) vor fi trași la răspundere;

Vezi video pe: Informați-vă urgent! Senatul Statelor Unite a anunțat astăzi: „Corona este o minciună”!


Într-un mesaj din februarie 2020, Zuckerberg i-a scris doctorului Fauci, directorul Institutului Național de Alergii și Boli Infecțioase (NIAID) și apoi consilierului de top pe probleme Covid 19 al Casei Albe, în care se oferă să dea ajutor pentru a facilita dezvoltarea vaccinurilor împotriva coronavirusului.

Un scandal monstruos îl zgâlțâie pe „Dr. Moarte” Tony Fauci și toată Mascarada Covid

„M-am bucurat să aud declarația dvs. conform căreia vaccinul covid-19 va fi gata pentru studii pe om în șase săptămâni. Există resurse pe care fundația noastră le poate oferi pentru a accelera acest lucru sau cel puțin pentru a ne asigura că rămâne pe drumul cel bun? ” a întrebat CEO-ul Facebook.

Dacă începem în aprilie (~ 6-7 săptămâni de acum) cu un studiu de fază 1 cu 45 de subiecți, va dura încă 3-4 luni pentru a determina siguranța și o anumită imunogenitate”, a răspuns Fauci. „Este posibil să avem nevoie de ajutor pentru resurse pentru etapa 2, dacă nu primim suplimentul bugetar solicitat. Dacă acest lucru nu va merge, te voi contacta. Multe mulțumiri pentru ofertă. ”

Pe 15 martie, Zuckerberg i-a scris din nou lui Fauci,

de data aceasta cu o propunere de a evidenția un videoclip cu Fauci pe „hub-ul” centralizat al Facebook COVID-19. El a remarcat, de asemenea, o altă ofertă necunoscută de care oficialii federali par să fi fost și mai interesați.

„Am vrut să trimit o notă de mulțumire pentru conducerea dvs. și pentru tot ceea ce faceți pentru ca răspunsul țării noastre la acest focar să fie cât mai eficient posibil. De asemenea, am vrut să vă împărtășesc câteva idei despre modalitățile prin care vă putem ajuta să faceți cât mai vizibil mesajul dvs. ”, a spus Zuckerberg.

Acest lucru nu este public încă, dar construim un centru de informare Coronavirus pe care îl vom pune în partea de sus a Facebook pentru toată lumea (peste 200 de milioane de americani, 2,5 miliarde de oameni din întreaga lume) cu două obiective: (1) face sigur că oamenii pot obține informații autoritare din surse fiabile și (2) încurajează oamenii să practice distanța socială și să ofere oamenilor idei pentru a face acest lucru folosind instrumente de internet ”, a spus el pentru Fauci. „Ca parte centrală a acestui hub, cred că ar fi util să includem un videoclip de la dvs.”, a adăugat Zuckerberg.

„Ideea și propunerea dvs. sună grozav. Aș fi fericit să fac un videoclip pentru hub-ul dvs. Trebuie să ajungem la cât mai mulți oameni posibil și să-i convingem să ia în serios strategiile de atenuare, altfel lucrurile se vor înrăutăți ”, a scris Fauci înapoi, în ciuda faptului că a minimizat eficacitatea metodelor de atenuare în alte e-mailuri.

Zuckerberg i-a făcut o altă ofertă lui Fauci, deși rămâne redactată ca o scutire FOIA b (4), care se referă la „secrete comerciale” sau alte „informații comerciale sau financiare” confidențiale.

Fauci l-a numit „foarte incitant”. Un oficial NIAID a descris, de asemenea, propunerea redactată ca „o afacere și mai mare” decât videoclipul.

„Cu cât primim mai repede această ofertă în lanțul alimentar, cu atât mai bine. I-am dat lui Bill Hall o informare cu privire la această oportunitate și el stă să discute acest lucru cu comunicatorii HHS și WH, dar nu am vrut să facă nimic fără să fie conștient de ofertă ”, a declarat oficialul, Courtney Billet, spunea Fauci.

„Este în regulă dacă îi dau acest aspect lui Bill pentru a determina cine ar fi cel mai bun punct de contact, astfel încât Administrația să poată profita de această ofertă, cel mai curând?” spune una din consilierele lui Fauci. La câteva zile de la trimiterea e-mailului Billet, au apărut rapoarte că Facebook lucra cu Casa Albă pentru a furniza guvernului federal date de localizare ale utilizatorilor de social media.

Facebook, într-adevăr, a fost în strânsă comunicare cu guvernul SUA pe tot parcursul crizei COVID-19, consultând Casa Albă Biden cu privire la presupusa dezinformare a coronavirusului, de exemplu.

Pe lângă oferirea de resurse pentru vaccinurile COVID-19, Zuckerberg a vărsat în special aproximativ 400 de milioane de dolari din bani privați în procesele electorale din întreaga țară anul trecut înainte de alegerile din 2020.

Multe dintre detaliile finanțării fără precedent rămân neclare, deși experții care au obținut documente de la entități sponsorizate de Zuckerberg au estimat că le-a oferit județelor cu tendințe democratice, avantaje masive de cheltuieli în statele câmpului de luptă.

Parlamentarii din Wisconsin au anunțat săptămâna trecută că vor extinde o investigație privind finanțarea lui Zuckerberg după dezvăluirile că angajații unui grup susținut de fondatorul tehnologiei ar fi putut încălca legea electorală și au avut acces la buletinele de vot.

Citește și:

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share