Mihaela Ciobanu: ”Această încercare ne-a dovedit că suntem o comunitate unită și puternică!”

Mihaela Ciobanu, coordonator Pro România Titu, și-a exprimat recunoștința față de concetățeni și față de membrii și simpatizanții organizației pe care o reprezintă. O persoană foarte apreciată în oraș, candidata la Primăria Titu este convinsă că această încercare a unit comunitatea și, de asemenea, consideră că viitorul va fi unul constructiv doar alături și cu sprijinul semenilor săi.

Mihaela Ciobanu

Mihaela Ciobanu: Fără unitate în acțiune, nu există putere!

”Mulțumim cetățenilor pentru încrederea acordată și pentru sprijinul oferit în demersul nostru, al tuturor. Împreună am acționat constructiv pe rețelele de socializare și în spațiile media, astfel încât administratia locală să dea dovadă de altruism și să ia măsuri ce includ atât cetățenii orașului, cât și celelalte instituții ce luptă în prima linie în vederea combaterii răspândirii COVID-19 pe raza orașului Titu si a zonelor limitrofe!


Încă o dată se dovedește faptul că unitatea cetațenilor este cea care poate convinge autoritațile să ia măsurile necesare, menite să protejeze comunitatea și toate instituțiile deopotrivă. Suntem față în față cu o situație pe care nu am mai întâlnit-o în istoria recentă, iar noi, echipa Pro România Titu, facem apel la solidaritate și acțiuni care să limiteze proporțiile și durata acestei pandemii.
Vă mulțumim încă o dată și sperăm ca pe viitor să rămânem la fel de uniți. Acest exercițiu ne-a pus la încercare, ne-a dovedit că putem fi o comunitate învingătoare, iar vremea ce va veni va aduce proiecte bune și fapte mari pentru oraș. Doar împreună!

Doamne ajuta!

Mihaela Ciobanu, coordonator PRO România Titu”

Profil de politician: Ideea candidaturii pornește tot de la dorința de a se afla în serviciul oamenilor, pentru a sluji eficient la îndeplinirea dorințelor cetățenilor . Aceasta s-a alăturat PRO România Dâmbovița pentru că a găsit speranta unui nou început, un loc separat  de ambițiile de acaparare ale puterii publice strict pentru satisfacerea intereselor private.

Mihaela Ciobanu: ”Vrem altceva, vrem adevarul pentru noi, vrem o șansă!”

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share