Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Mihai Razvan Ungureanu ramane in cursa pentru prezidentiale

(fotocredit: Cristi Iordache)

COLEGIUL DIRECTOR A APROBAT PROTOCOLUL DE ABSORBTIE

Dupa valurile facute in interiorul PDL de catre o (im)posibila candidatura a Monicai Macovei, preşedintele Forţei Civice, Mihai-Răzvan Ungureanu, a anunţat duminică că a decis să accepte funcţia de prim-vicepreşedinte în cadrul PDL, adăugând că nu renunţă la candidatura sa pentru alegerile prezidenţiale din noiembrie.

Colegiul Director al PDL a votat luni, 21 iulie, pentru fuziunea prin absorbtie cu FC, cu un vot impotriva si doua abtineri.
“Colegiul Director a aprobat protocolul de absorbtie intre FC si PDL. Suntem consecventi drumului nostru de a unifica dreapta”, a anuntat la finalul reuniunii presedintele PDL, Vasile Blaga.

Mihai Razvan Ungureanu, la randul sau a declarat referitor la evenimentul de luni:
“Am decis să primesc funcţia de prim-vicepreşedinte din cadrul PDL. Trebuie să vă spun că nu am participat la negocieri şi ceea ce s-a obţinut este meritul şi responsabilitatea colegilor mei din FC şi a viitorilor colegi din PDL. În discuţiile pe care le-am avut cu actuala conducere a PDL mi-am exprimat opţiunea pentru a fi membru simplu, dar din respect pentru colegii mei din echipa de negociere a FC, din respect pentru aşteptările foarte înalte ale viitorilor noştri colegi din PDL şi ca garanţie a implicării noastre totale în construcţia de viitor politic al dreptei mă văd nevoit să accept această funcţie. Această funcţie are un caracter relativ temporar pentru că în urma contopirii celor două partide mari, PNL şi PDL, echipa de conducere a viitorului partid va avea o cu totul altă structură care va rezulta în urma alegerilor fireşti din interiorul structurii viitoare”.

Sambata, 26 iulie, se asteapta validarea fuziunii dintre FC si PDL in Conventia Nationala a PDL. Se pare ca Blaga ia in calcul o eventuala candidatura a lui Mihai Razvan Ungureanu la alegerile prezidentiale, in timp ce o respinge categoric pe cea a Monicai Macovei.

Imagini de la vizita Presedintelui Fortei Civice la Targoviste

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">