Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Mihai Volintiru: ”Departe de mine gandul acesta!”

Desi lupta pentru Primaria Municipiului Targoviste este acerba, iar partidele politice se grabesc sa isi aleaga cei mai buni reprezentanti pentru a ocupa functia de primar, se pare ca nu toti presedintii de partid se inghesuie sa candideze la alegerile anticipate. Unul dintre cei care sustin ca nu ii intereseaza functia de primar este Mihai Volintiru, presedintele PNL Dambovita, care, in ultima conferinta a partidului pe care il conduce, a afirmat hotarat ca nu va candida la alegerile pentru Primaria Municipiului Targoviste. 

”In cutumele partidelor politice, nu doar PNL, ci si pe de-a intregul lor, presedintele este cel care trebuie sa candideze, indiferent unde. Sincer, nu imi doresc acest lucru! Departe de mine gandul acesta! Sunt doi-trei colegi de-ai mei care ar candida fara probleme si cu rezultat, la cererea organizatiei.”

In plus, Mihai Volintiru spune ca nu este nicio graba in ceea ce priveste Primaria Municipiului Targoviste, deoarece inainte vor fi organizate alegerile prezidentiale, iar toata atentia partidelor politice este indreptata catre acestea. Alegerile anticipate pentru functia de primar vor fi stabilite de catre Guvern, cel mai probabil in 2015.

”Vis-a-vis de Targoviste e prematur, nu e nicio graba. E adevarat ca PSD-ul si-a anuntat candidatul, pe Radu Popa, care este preferatul domnului Tutuianu tura aceasta. Dar este prematur, nu se fac alegeri la Targoviste in 2014.” 

De asemenea, liderul PNL Dambovita a afirmat ca si daca va fi solicitat de catre membrii partidului pentru a candida pentru functia de primar, personal,  va avea grija ca discutiile sa nu  ajunga in aceasta directie.

”Este un subiect de discutie, dar nu voi lasa discutia sa decurga in directia aceasta.”

Desi nu a vrut sa prezinte motivele pentru care nu doreste sa candideze la Primaria Municipiului Targoviste, Volintiru a concluzionat categoric:

”Deci, la Primaria Targoviste, in mod sigur nu voi candida!”

Distribuie acest articol Oficial Media
Share