Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Mihai Volintiru nu mai este in fruntea PNL Dambovita

Saptamana a inceput cu o veste care tulbura politica damboviteana. Conform deciziei Biroului Permanent National, Mihai Volintiru a fost demis din functia de presedinte interimar al Partidului National Liberal, cu 34 contra 4 voturi.

volintiru

Luni, 18 august, atat in presa centrala, cat si in cea locala a rasunat vestea ca Mihai Volintiru a fost demis din functia de presedinte interimar al PNL Dambovita, dupa doi ani de cand activeaza in aceasta organizatie. Conform declaratiei senatorului Sorin Rosca Stanescu aceasta decizie este “o consecinta, pe de o parte, a statutului care nu permite un interimat atat de lung si, in al doilea rand, este o consecinta a faptului ca domnul Mihai Volintiru, in aproape doi ani de cand conduce aceasta organizatie, s-a dovedit incapabil sa organizeze alegeri pentru a-si definitiva situatia sau s-a temut ca nu va fi ales de damboviteni in functia de presedinte. In al treilea rand, dupa cum se stie, domnul Volintiru a comis o serie intreaga de abuzuri si incalcari flagrante ale statutului PNL, motiv care i-a determintat pe 119 liberali din Dambovita sa sesizeze in scris, printr-un memoriu, Biroul Politic National si Delegatia Permanenta Nationala, solicitand luarea unor masuri de natura sa asigure indreptarea lucrurilor.” Imediat dupa demiterea din functie a lui Mihai Volintiru, Sorin Rosca Stanescu a trimis un comunicat de presa prin care a declarat:

SRS_

“In calitatea mea de senator de Dambovita, salut decizia Biroului Politic National al PNL prin care, procedandu-se conform literei si spiritului statutului, domnul Mihai Volintiru a fost demis din calitatea de presedinte interimar al PNL Dambovita pe care a detinut-o, la propriu si la figurat, in exces. Fac apel la acesta, precum si al colaboratorii sau apropiati sa nu paraseasca PNL, ci dimpotriva, sa se solidarizeze, asa cum fac si eu, cu partidul nostru, atat la nivel national, cat si la nivel local, prin sustinerea noii conduceri de la Dambovita. Avem nevoie de toti liberalii pentru ca, impreuna cu PDL, sa formam o forta politica considerabila in Dambovita si sa obtinem impreuna rezultate cu adevarat bune la alegerile prezidentiale.
Neintelegerile mele cu domnul Volintiru m-au determinat sa stau departe de organizatia judeteana, in ciuda faptului ca am fost prezent in judet cat s-a putut de mult si i-am ajutat pe cetatenii din colegiul meu si nu numai, utilizandu-mi intreaga energie si autoritate. In viitor, voi sustine in mod activ refacerea rapida a structurilor noastre politice din teritoriu, in colaborare cu colegii din PDL. Dumnezeu sa ne ajute!”

Contactat telefonic pentru drept la replica, Mihai Volintiru nu a dorit sa dea niciun fel de declaratie.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share