Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

A parasit mult prea devreme aceasta lume…

De sambata, 16 august, jurnalistii damboviteni sunt in doliu. Elena Oprescu, o jurnalista desavarsita, o prietena adevarata si o mama devotata, a pierdut lupta cu viata, fiind rapusa de o boala crancena. A fost ingropata in aceasta dimineata, in cimitirul central din Targoviste. Rudele, prietenii si colegii de breasla au insotit-o pe ultimul drum.

10599706_687531291327921_3196117341455590201_n

Fiind o persoana activa si optimista, Elena Oprescu si-a trait viata cu zambetul pe buze pana in ultima clipa, in ciuda tuturor problemelor cu care se confrunta si fiind constienta ca boala o macina putin cate putin. Descoperit tarziu, cancerul a pus stapanire pe trupul jurnalistei si intr-un final a invins-o, lansand in urma trei flori, trei copile care s-au maturizat mult prea devreme. Cei care au cunoscut-o pe Elena Oprescu, au doar cuvinte de lauda pentru aceasta.

EO2

“Pe Elena Oprescu o cunosc de aproximativ 35 de ani, am cunoscut-o de cand eram elevi, am facut aceeasi scoala, am facut acelasi liceu, am fost colegi de bresla aproximativ 10 ani, atata vreme cat eu am activat in presa. Fara sa ma joc cu vorbele, a fost, este si va fi in mintea,  in inima noastra si in sufletele noastre o ziarista desavarsita, dar, mai mult decat atat, o mama cu o putere extraordinara. Am apreciat intotdeauna si am admirat la ea puterea de a trece peste obstacolele vietii, de a-si creste cele trei fete, intr-un fel in care nu stiu cate persoane ar fi putut sa o faca. Ea va ramane intotdeauna pentru noi o colega desavarsita, un foarte bun prieten si o mama exceptionala. Dumnezeu sa o odihneasca in pace si sa aiba grija de ea!” a declarat Gabriel Boriga.

EO

Elena Oprescu nu a fost doar o mama desavarsita, o prietena buna si o profesionista in arta jurnalismului, ci si un mentor rabdator si dispus sa formeze tineri jurnalisti, aratand cat de mult iubeste aceasta meserie.

“Am avut multe de invatat de la ea si mereu ma sfatuia, imi spunea ce sa fac. Era ca o a doua mama pentru mine! Era o doamna frumoasa, calda, eleganta, o mama devotata si o prietena adevarata!” a spus Cristina, o tanara care a fost formata de Elena Oprescu.

EO1

Din pacate, viata este scurta, iar moartea este necrutatoare. Dumnezeu a decis sa o ia pe Elena Oprescu alaturi de El mult prea devreme, la doar 41 de ani. Desi a facut multe lucruri frumoase, aceasta mai avea inca multe de spus, insa boala a redus-o la tacere. Luni, 18 august, jurnalistii damboviteni au fost alaturi de familia Elenei si invaluiti de tristete au condus-o pe aceasta pe ultimul drum. Desi durerea nu poate fi explicata in cuvinte, toata lumea isi va aminti de Elena Oprescu asa cum era mai tot timpul: puternica, luptatoare, plina de viata si mereu cu zambetul pe buze.

EO3

La revedere, Elena! Sa te odihnesti in pace si vei ramane mereu in sufletele noastre!

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">