Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Miliardarul Jeff Bezos își dorește nemurirea. A câştigat 81 de miliarde în pandemie, dar asta i se pare prea puţin

Provocarea lansată de noul startup al fondatorului Amazon, Jeff Bezos, Altos Labs: tehnici de „regenerare celulară” care promit să prelungească viaţa „până la 50 de ani”. Bezos investeşte 3 miliarde de dolari în acest startup.

Marii miliardari dau impresia că vor să treacă peste condiţia umană, informează Mediafax.

Cea mai recentă provocare vine de la Jeff Bezos şi este cea a tinereţii eterne. Fondator şi preşedinte al Amazon, al doilea cel mai bogat om din lume, primul miliardar care a zburat pe orbită, Bezos a anunţat recent un „salt calitativ” în managementul startup-ului său, Altos Labs, care se ocupă de „lupta împotriva îmbătrânirii” şi „regenerarea celulară”.

Altos aparţine lui Bezos din septembrie, dar ieri a anunţat că l-a recrutat în calitate de director executiv pe fostul supermanager farmaceutic Hal Barron, în vârstă de 59 de ani, angajat anterior de multinaţionala britanică GlaxoSmithKline. Mişcarea este însoţită de investiţia a 3 miliarde de dolari în următoarele planuri de cercetare şi dezvoltare.

Cine se va concentra mai presus de toate pe „reprogramarea celulară”, tehnică deja folosită în laborator doar pe celule unice, care efectiv „întinereşte”: pentru unii savanţi aceasta este cheia reală posibilă prelungire a speranţei de viaţă prin înfrângerea bolilor legate de la îmbătrânire, cum ar fi tumorile.

Jeff Bezos îşi doreşte nemurirea: a investit într-o companie care îşi propune să inverseze îmbătrânirea. A câştigat 81 de miliarde în pandemie, dar asta i se pare prea puţin.

Altos, fondat de Bezos cu alţi miliardari, precum rusul Yuri Milner, şi cu fostul director al Institutului Naţional al Cancerului din Statele Unite, Richard Klausner, care va conduce comitetul ştiinţific. Din septembrie, Altos desfăşoară o campanie de recrutare în rândul celor mai respectaţi academicieni, cărora le oferă – potrivit „Times” – „salariile fotbaliştilor”.

Printre aceştia se numără şi biologul Juan Carlos Izpisua Belmonte, care a prezis recent că viaţa ar putea fi prelungită cu „cel puţin 50 de ani”; şi deţinătorul Premiul Nobel pentru Medicină, Shinya Yamanaka, specialist al celulelor stem.

Bezos are acum de 58 de ani.

Nemurirea există – cercetările unui fizician român despre vindecarea cancerului

Trairea sublima inseamna contopirea cu universul – Tratat de(spre) nemurire

Somatoidele- Puntea dintre planul fizic, suflet si spirit

Dumnezeu este o parte a conştiinţei noastre

Bucuria vindeca celulele si organele trupului

Averea miliardarilor a crescut mai mult în timpul pandemiei decât în ​​ultimii 14 ani

Pandemia a împins aproape 100 de milioane de oameni în sărăcie

Cum sa ajungi in top vanzari – Cum sa devii mai cunoscut – 4 pasi sa urci pe primul loc

Distribuie acest articol Oficial Media
Share