Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Mohamed Jbara – Sultanul se lupta la Targoviste

Alaturi de echipa de actori-cascadori din cadrul Festivalului Medieval Dracula ce va incepe maine in Targoviste, se afla si Mohamed Jbara sau Sultan cum ii spun prietenii.

Mohamed Jbara este de nationalitate siriana. Se afla in Targoviste pentru a doua oara, anul trecut a fost prezent la Parada Medievala si a revenit cu placere cu ocazia acestui festival. S-a declarat incantat de orasul nostru, de echipa cu care lucreza si de spectacolul din care face parte.
L-am rugat sa ne ofere cateva detalii despre el si ne-a impresionat intr-un mod placut pasiunea si iubirea acestuia pentru cai, in special pentru calul sau arab pur sange- Samir care este alaturi de el intotdeauna ca cel mai bun si devotat prieten.

Mohamed Jbara, actor-cascador:

Ma aflu acum, aici, in postura de actor-cascador din pasiunea mea imensa pentru cai. Am interpretat diverse roluri in filme istorice si documentare, am avut rolul “solului” lui Mohamed in spectacolul “Mihai Viteazul” si la Craiova in spectacolul “Haiducii” am fost Pazvante Chiorul.
Echipa cu care lucrez pentru spectacolul “Vlad Voievod Draculea” mi se pare foarte organizata, atat cei din figuratie cat si cei care au grija de noi. Colegii mei, Adrian Pavlovschi, Bogdan Jianu cat si Cosmin Padureanu muncesc de peste doua luni de zile si au facut o figuratie de exceptie.
Mi se pare onorabil sa joc intr-o fosta capitala, imi face placere. Imi place foarte mult sa joc in filme si povesti istorice.
Desi sunt musulman de religie nu am intampinat nicio problema in adaptarea mea aici. Fratii mei romanii, pentru ca asa imi place sa va spun, ma apreciaza si ma respecta pentru ca si noi respectam religia voastra si restul care sunt. Au avut grija sa am tot ce am nevoie din punct de vedere logistic, imi fac un meniu separat fara carne de porc si apreciez enorm acest lucru si ma simt ca la mine acasa.

Vezi PROGRAMUL FESTIVALULUI MEDIEVAL DRACULA.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">