Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Vicecampioana Roxana Chiperi lupta sub turnul Chindiei

Printre actorii-cascadori ce vor juca in spectacolul istoric „Vlad Voievod Draculea” prezenti la Targoviste se afla si Roxana Alexandra Chiperi, vicecampiona nationala la fitness.

Roxana este instructor de fitness, dansator si coregraf profesionist, trainer personal, instructor ciclism de interior si de asemenea preda Zumba si Aqua gym.
La indrumarea sportivei Nicoleta Radu, Roxana practica fitness-ul de performanta. A lucrat cu nume mari din coregrafie, Adina Cezar si Dan Daniel, a fost coregrafa cercului de dans la Casa de Cultura a Minsterului si Administratiei si Internelor apoi a inceput colaborarile cu diferiti  artisti, trupe, televiziuni.
Demonstratiile sale de fitness specifice au devenit mai complexe si originale avand in compozitie miscari de balet, dans contemporan sau dans brazilian.

Roxana ne-a raspuns la cateva intrebari despre rolul ei in acest spectacol si cum se simte la Targoviste.

Roxana Alexandra Chiperi:

 Din septembrie de la spectacolul  „Dacii si romanii” am inceput sa practic si cascadoria. Bogdan Jianu este cel ce care m-a contactat si mi-a spus de acest proiect, a vazut in mine potential foarte mare pentru rolul de razboinica pe care il am in spectacolul istoric VLAD VOIEVOD DRACULEA. A avut incredere in mine, nu m-a chemat la probe ci am venit sa joc direct.
Sunt singura fata din echipa de actori-cascadori ai acestui spectacol, „micutul baietel” asa cum ma consider printre ei. Am facut primele mele cascadorii in prezenta colegilor mei, Adi Pavlovschi, Bogdan Jianu, Cosmin Padureanu, Dan Motanu, ei m-au invatat sa tin sabia in mana.
Aici interpretez rolul Catarinei, un personaj feminin mut si care lupta alaturi de Maria sa, Vlad Voievod Draculea.
Despre proiectele de viitor va pot spune ca peste o saptamana ma pregatesc sa plec la Miami in Florida, la Campionatul de Fitness Universe. Este primul meu concurs in afara tarii. Am participat in tara la diverse competitii, in 2008 am iesit vicecampioana nationala la fitness. Fiind prima deplasare in strainatate am emotii pentru acest concurs, insa voi merge foarte pregatita.
Este prima data cand sunt in Targoviste, imi place foarte mult, oamenii sunt  extrem de primitori. 

Premii obtinute de Roxana Chiperi

Dans:
*2003 – Locul I la festivalul „Floare de Colt II” sectiunea Dans
*2006 – Locul 2 Festivalul de dans „HI!SCHOOL” sectiunea Dans(JustUs)
*2007 – Locul I Festivalul de dans „Maiart” sectiunea Dans(JustUs)
*2013 – Semifinalista In Concursul „Romania Danseaza”

Competitii sportive:
*2007 – Locul 5 „Campionatul National” de Senioare-fitness
*2007 – Locul 4 „Cupa Romaniei”-fitness
*2008 – Locul 2 „Campionatul National”-fitness Junioare.

Oana Grigore
Cristi Iordache

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin