Moș Crăciun vine la Târgoviște! Află data și modalitatea de înscriere a copiilor la întâlnirea cu celebrul Moș

Ca în fiecare an, la Târgoviște, ”Moș Crăciun pribeag sosește, niciodată n-a lipsit”. Mai sunt doar trei zile până la reîntâlnirea cu cel mai iubit ”om de pe planetă” în această perioadă, astfel că pe data de 16 decembrie, municipiul Târgoviște îl va primi cu brațele deschise pe celebrul Moș Crăciun. Acesta se va revedea cu cei mici timp de trei zile (16, 17 și 18 decembrie) în Piața Tricolorului, la scena special amplasată pentru el. Și cum oamenii speciali vin însoțiți de o întreagă echipă, organizatorii, Primăria Târgoviște alături de Teatrul Tony Bulandra, i-au pregătit o paradă fastuoasă, cu alai de spiriduși, muzicanți, artificii și personaje de poveste, care vor crea o atmosferă unică, pe care doar aici o veți găsi.

Parada va începe la ora 17.15 cu plecare din fața Teatrului Tony Bulandra Târgoviște și va parcurge străzile din centrul orașului. Pentru ca sărbătoarea să fie una completă, invitații, toți cei mici și toți cei mari, sunt chemați să facă parte din această bucurie, a readucerii spiritului Crăciunului pe străzile cetății.

Pentru o bună organizare, înscrierea copiilor pentru întâlnirea cu Moș Crăciun se va face zilnic, în perioada 16-18 decembrie 2022, începând cu ora 16.00, la scena din Piața Tricolorului.

*** foto arhivă Oficial Media

 

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share