Noutăți legislative în domeniul igienei și sănătății publice

Sesiunile de informare ale agenților economici organizate de CCIA Timiş sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș continuă cu seminarul dedicat noutăților legislative în domeniul igienei și sănătății publice derulat în colaborare cu Direcţia de Sănătate Publică a Judeţului Timiş.
Evenimentul are loc în data de 14 aprilie 2022, în Sala Banat a Centrului Regional de Afaceri al CCIA Timiș (Timișoara, Bd. Eroilor de la Tisa nr.22, et.I), cu începere de la ora 1100.

Vor fi dezbătute aspecte care vizează:
Norme de igienă şi sănătate publică privind mediul de viaţă al populaţiei;
Norme de igienă referitoare la unităţiile sanitare;
Verificarea periodică de către Inspecţia sanitară de stat judeţeană a respectării condiţiilor igienico-sanitare şi a structurii spaţiilor funcţionale, ţinând cont de profilul de activitate al acestora.

Seminarul va fi susținut de Dl. Flavius CIOCA, Director Executiv și de specialiști din cadrul Direcției de Sănătate Publică a Județului Timiș.
Seminarul se va desfăşura într-o manieră interactivă, sub forma unei sesiuni de întrebări și răspunsuri. Se recomandă transmiterea întrebărilor înaintea datei evenimentului, astfel încât în cadrul întâlnirii să se răspundă punctual la problemele agenților economici.

Participarea este GRATUITĂ pentru membrii CCIAT.
Taxă de participare pentru companiile care nu sunt membre ale CCIAT: 150 lei + TVA

Termen de înscriere și transmitere a întrebărilor: 12.04.2022
E-mail: office@cciat.ro.

Informații suplimentare la tel. 0372 185 285, e-mail: ccoroian@cciat.ro, dra. Cristina Coroian.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share