Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

”Nu facem alianta, nici compromisuri, nici “politica damboviteana”- Adrian Chitescu, Miscarea Populara Dambovita

pmp

Solicitarile membrilor PNL, PDL si UNPR de inscriere in Misccarea Populara 

Adrian Chitescu, Presedinte Miscarea Populara Dambovita : “Este adevarat ca sunt solicitari venite din partea unor membri PNL, PDL si UNPR  de a se alatura in Miscarea Populara in vederea participarii la alegerile locale din Iunie motivand instabilitatea si nesiguranta din interiorul partidelor “mari” . Desigur, in functie de istoricul fiecaruia si competente, dar mai ales pe criterii de integritate Biroul nostru va analiza fiecare solicitare in parte si in functie de cazierul solicitantului si nevoile formatiunii Miscarea Populara in respectiva comuna sau oras, vom da curs aderarii in Organizatie.
Nu vom face rabat in niciun caz la principiile expuse de-a lungul timpului- nu facem alianta, nici compromisuri, nici “politica damboviteana” .

MISCAREA POPULARA  este  o formatiune “deschisa” dar exista reguli si principii ce nu pot fi omise doar pentru ca unii au fost tradati de Partidul pentru care erau dispusi sa depuna toate eforturile. Vom pastra verticalitatea si demnitatea unei formatiuni nou infiintate si, sunt convins, asta va aduce un plus de incredere electoratului in conjunctura actuala in care exista 2 mixuri de partide : PSD+UNPR+ALDE si PNL+PDL+UNPR. Dupa cum se vede in Parlament, atat timp cat PSD si PNL voteaza in acelasi fel aproape toate legile, nu pot sa deduc decat faptul ca exista o intelegere politica de genul : PSD+PNL+PDL+UNPR+ALDE.
”Speram sa luam cele mai intelepte decizii si alaturi de colegii nostri sa fim o alternativa de politica “altfel”, de administratie”altfel” si de primari “altfel”- responsabili, integri si transparenti.” se arata in comunicatul de presa primit pe adresa redactiei din partea Partidului MISCAREA POPULARA DAMBOVITA.

 

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">