Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Nu mi-am imaginat ca in 2014, intr-o tara a UE se poate intampla asa ceva!

 Legat de actiunile Prefecturii si ale Consiliului Judetean Dambovita referitoare la Primaria Municpiului Targoviste, oras care s-a dezvoltat de la an la an pe tot ce inseamna infrastructura (PIDU, cel mai mare si modern Bazin olimpic din Romania, baza de agrement si relaxare, soseaua de centura, turism) viata sociala si culturala, este ca si cum, ai face un transplant de cord unui copil care creste frumos si sanatos.
Asistam la un malpraxis politico-administrativ, un atentat la viata targovistenilor.

Se pare ca Prefectura si Consiliul Judetean Dambovita are ceva nu numai impotriva partidelor din opozitie dar si impotriva primariilor conduse de catre edilii care nu fac parte din uniunea partidelor afate la guvernare?

Acest lucru a fost sesisat si de catre Gabriel Cioaca, city manager al Primariei Targoviste si purtatorul de cuvant al PNL Dambovita, ieri intr-o conferinta de presa la orele 16:00, informand despre raspunsul pe care Prefectura Judetului Dambovita l-a oferit organizatiei cu privire la ilegalitatile semnalate de acestia, la constituirea consiliului local in comunele Razvad si Butimanu.

 Gabriel Cioaca: ceva putred se intampla la Prefectura Judetului Dambovita!

Multumesc celor de la Prefectura pentru faptul ca au fost receptivi la cele semnalate de noi, raspunsul domniilor lor e ca “apa sfintita”, nu face nici rau, nici bine, in final am primit confirmarea ca am avut dreptate in ceea ce am afirmat.
 Noi am adus in atentia celor de la Prefectura o situatie punctuala, cea de la Consiliul Judetean si prin intermediul presei as vrea sa-i intreb pe cei de la institutia prefectului, daca au demarat in instanta vreun demers vis a vis de catre adresa inaintata de PNL cu privire la incetarea mandatului de consilier al domnului Moise.
Daca asa stau lucrurile si institutia prefectului nu reactioneaza la mesaje politice si isi face datoria indiferent de cine este in cauza, suntem curiosi daca exista vreo actiune demarata in instanta pentru incetarea mandatului de consilier. Toata stima pentru cei care lucreaza acolo, pentru domnul Antonel Jijie, stiu ca este un profesionist desavarasit, poate unul dintre cei care chiar stiu carte, stiu administratie, dar ceva ciudat se intampla acolo de ceva vreme si hotararile judecatoresti locale imi intaresc aceasta idee.
Legat de asta, presa a sesizat o situatie la Razvad unde este pentru a doua oara in acest mandat cand instanta a constatat ca ceea ce s-a intamplat acolo a fost facut ilegal.
La Razvad constituirea consiliului local pentru a doua oara a fost facuta ilegal. Asa cum stim, Constituirea consiliului local se face de catre reprezentanti ai Prefecturii. Intrebarea noastra catre aceasa institutie este daca cine a gresit in acest caz a suferit vreo sanctiune. In mod normal dupa un astfel de incident ar fi trebuit sa existe cineva sanctionat, iar pentru ca s-a intamplat a doua oara, cineva trebuia sa fie demis. Practic a avut loc o a treia sedinta de constituire a Consiliului local la Razvad, cred ca e un caz unic in tara, cineva a gresit aici si asteptam sa vedem cine a gresit.


Si la Butimanu a mai fost o situatie stranie, dupa ce o sedinta de Consiliul local a fost declarata de catre presedintele consiliului inchisa, reprezentantii PSD au continuat sedinta si au demis viceprimarul si au ales un altul. Nu mi-am imaginat ca in 2014 intr-o tara a UE se poate intampla asa ceva, in 11 ani de cariera de avocat n-am intalnit asa ceva, este mai rau ca pe vremea lui Nastase.
Iarasi institutia prefectului sesizata cu privire la acest aspect a tacut si nu a realizat controlul de legalitate al acestor acte. A fost necesar sa vina instanta sa faca ordine. Pe suspendarea acestor acte, instanta de la Dambovita a spus ca este iegal ce s-a intamplat acolo. Repet, toata stima pentru domnul Jijie, insa ceva putred se intampla la Prefectura Judetului Dambovita.
E normal ca oamenii care lucreaza in Prefectura sa-si desfasoare activitatea in mod corect fata de absolut toata lumea, indiferent de culoarea politica a celor implicati.
” a declarat Gabriel Cioaca

Cristi Iordache

Distribuie acest articol Oficial Media
Share