Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Oportunități pentru elevi! Au început înscrierile la Universitatea Valahia!

Luni, 7 iulie, au început înscrierile la Universitatea Valahia din Târgoviște. Conform informațiilor disponibile pe site-ul universității, anul acesta sunt disponibile peste 2.600 de locuri la studii universitare de licență și peste 1.000 de locuri la studii universitare de masterat.

Înscrierea candidaților pentru studiile universitare de licență se face în perioada 7 – 30 iulie, la sediile facultăţilor. Pe 31 iulie are loc afişarea rezultatelor, iar în perioada 1 – 31 august, încheierea contractelor pentru candidaţii declaraţi admişi. Pe 2 septembrie se face afişarea rezultatelor după încheierea contractelor, iar în intervalul 2-3 septembrie se va completa actul adițional buget.

Orarul secretariatelor este de luni, până vineri, între orele 9-18, Sâmbătă, între orele 9-12, iar  Duminică, între orele 9-12.

Este important de știut că din anul universitar 2014-2015, taxele de școlarizare vor crește. Astfel,, taxa de școlarizare pentru studiile universitare de licență a crescut, de la 2150 lei/an, la 2350 lei/an. Pentru studiile de master, taxa de școlarizare pe an nu va mai fi de 2500 de lei, ci de 2700 de lei/an, iar taxa pentru studiile de doctorat va fi de 5000 de lei/an.

Mai multe informații găsiți pe site-ul Univesității Valahia

Distribuie acest articol Oficial Media
Share