Obiectul care aduce noroc și belșug. Află cum să ai bani mereu și destui

Cu toții ne dorim să avem prosperitate să avem o liniște financiară dar nu știm cât de important este mediul în care locuim și cum atrage casa noastră energiile pozitive. În viața de zi cu zi totul este vibrație și rezonanță, cauză și efect, de aceea și bunăstarea o culegem așa după cum semănăm. Obiectul care aduce noroc și belșug se aflla îndemâna tuturor dar din păcate nu i se acordă atenție în principiile cauzalității.

Obiectul care aduce noroc și belșug

O monedă poate fi obiectul care aduce noroc și belșug

Pentru că este vorba despre bani, pentru că totul se cumpără cu bani, nimic mai simplu și în același timp elementar, să lași bani în diverse locuri din casă. Dacă mergem pe firul istoriei, ne-a fost transmisă noțiunea de pungă cu galbeni, de arginți, de monede în general. Am găsit o descriere interesantă la Daoud Andra, cea care spune:

”Preșul de la intrare. Alege un model colorat, vesel, cu un mesaj care să te bine-dispună atunci când ajungi acasă. Pentru a avea noroc la bani, pune o monedă sub preșul de la intrare sau sub prag. În acest fel, vei atrage belșugul în casa ta, iar banii nu îți vor mai scăpa printre degețele.”

Nu contează suma, valoarea, ci faptul că ai pus semințe care vor încolți

Atunci când ne decidem să lăsăm bani în diverse locuri din casă, moneda este prima alegere dar la fel de bine se pot pune și bancnote. O cană cu monede este numai bună pentru principiul de cauzalitate, întrucât că din ea se bea, are semnificația apei care curge. Adapă-te cu belșug! De asemenea într-o carte pe pervazul ferestrei poți păstra o hârtie, două sau trei, într-o monedă  valabilă -nu bani vechi- și chiar de circulație internațională. Nu contează suma, valoarea, ci faptul că ai pus semințe care vor încolți și pe care le vei culege neîncetat.

Obiectul care aduce noroc și belșug
Obiectul care aduce noroc și belșug – Oficial Media, www.oficialmedia.com

Pe hol, în haină, în cuier, sau pe dulap, acolo unde obișnuiești să ai banii, poartă de grijă ca mereu să rămână ceva – niciodată nu lași buzunarele goale, portofelul sau raftul. O sumă cât de mică, o bancnotă, câteva monede, să nu lipsească niciodată din locurile destinate acestora. Cheltuirea ultimului ban reprezintă pământ arid, secetă, sărăcie.

”Atunci când își decorează casa, mulți oameni țin cont și de principiile Feng Shui. Dincolo de aspectele estetice și practice ale decorării, anumite detalii te pot ajuta să ai noroc, să atragi belșugul în casa ta și să ai o energie bună atunci când vii acasă, indiferent cât de obosit sau de stresat ai fi. Care este obiectul care nu trebuie să îți lipsească, pentru a atrage banii.”, scrie Daoud Andra pentru ego.ro.

Ce să pui la intrare pentru a atrage banii

”Principiile Feng Shui ne ajută să organizăm locuința astfel încât să utilizăm la maximum potențialul unui spațiu de a oferi energie pozitivă. Biroul, sufrageria, dormitorul pot fi decorate ținând cont de aceste principii, astfel încât căminul devine mai primitor și ne oferă o energie bună atunci când suntem acasă.

Nu doar camerele în care petrecem cel mai mult timp pot fi decorate ținând cont de aceste principii, ci și intrarea în casă. De fapt, este locul cel mai important, pentru că este primul impact atunci când ajungem acasă. În funcție de obiectele de decor pe care le alegi, poți fi întâmpinat de o energie pozitivă sau de una apăsătoare. În plus, dacă ții cont de anumite lucruri, atragi norocul și belșugul în casa ta.”, mai menționează sursa citată.

Vom reveni cu o serie de articole care descriu principiul cauzalității:

Dacã doreşti sã îţi schimbi condiţiile de viaţã, trebuie sã începi prin a te schimba pe tine însuţi

Ana Maria Ducuță: Cum folosim Energia maternă feminină în vindecarea rănilor emoţionale?

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share