Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Planul Marburg bate la ușă. Nu vă temeți, nu vă supuneți, nu îngenunchiați

Planul Marburg bate la ușă. Trăim în epoca pseudo-epidemiilor create în laborator, a manipulării prin mass-media. Mileniul III debutează ca propagator al demenței generalizate, un prim secol al inlocuirii concretului obiectiv cu o ”realitate” inventată și servită ca adevăr absolut de niște stăpâni decreierați unor sclavi obedienți care se conformează fără nicio analiză.

Planul Marburg bate la ușă

Planul a fost deja pregătit, wikipedia descrie virusul încă de acum doi ani deși el nu era în această enciclopedie electronică. Ziarele titrau astă-vară cu litere mari cum doi oameni din Ghana au murit răpuși de Marburg și alți 90 sunt monitorizați. Presa ne învață să fim ”responsabili”, să nu intrăm în peșteri, să stăm departe de lilieci -da da ați auzit bine, tot lilieci!- să ne spălăm pe mâini… etc.

Se lucrează exact ca în manualul de manipularea maselor, se începe lent, se pregătește ”turma” pentru ca atunci când se va da semnalul, frica să se instaureze în mulțimi și acestea să se supună necondiționat. Avem câteva exemple la îndemână, dincolo de marile opere ale înaintașilor cum ar fi Gustave Le Bon, avem mai noile scrieri ale lui Chomski, avem Fereastra Overton și Diagrama de constrângere a lui Biderman.

Planul Marburg este creat în conformitate cu studiile de implementare a fricii, a unei probleme vitale, ceea ce vă spuneam cu un an în urmă, mai precis pe 26 noiembrie 2021. Atunci scriam articolul cu titlul de mai jos, pe care vă invit să îl citiți dând click pe link:

Radiografia completă a celei mai mari înșelătorii din istorie. Fereastra Overton și Diagrama lui Biderman

Sigur că dacă masele nu vor fi cuprinse de teamă și nu vor îngenunchia în fața noii minciuni mondiale, acest plan macabru nu va putea fi implementat. Noi vom rămâne niște conspiraționiști și este mult mai bine așa decât să nu fim luați în seamă și să trăim alți doi-trei ani de coerciție și tortură.

Un internaut postează pe telegram:

”LOVITURA DE GRATIE: Armaghedonul bate la ușă in mod viclean – ni se pregătește o noua PLANdemie care vine la pachet cu măsuri coercitive și o teroare vizibila. In timp ce mass media ne informează asupra unui potențial război nuclear și politicienii ne țin ocupati cu circul zilnic, se iau măsuri legislative și administrative pentru o alta catastrofa care ni se pregătește:
PLANDEMIA MARBORG. Arma biologica MARBORG -nota redacției: este vorba de virusul Marburg- a fost reclasificată de WHO și încadrată la categoria “virus” in cursul anului 2021, ceea ce va permite declansarea “măsurilor de urgentă” menite sa implementeze lagărele de carantina forțata

REȚINEȚI ceea ce “știința” denumește RETROVIRUS:
“Virus cu material genetic ARN, care se poate integra în ADN-ul celulei-gazdă.”

Citiți – Oamenii ca bioreactoare

Nu vă temeți, nu vă supuneți, nu îngenunchiați! Planeta este plină de bogăție, de ape, de vegetație de pământuri fertile, suprafețe uriașe sunt adevărate raiuri și sunt încă nelocuite. Nu ascultați minciunile create ca să vă inspire frica. Trăiți bucuria în fiecare zi!

Urmăriți un scurt videoclip:

Citește și articolele de top:

Cum putea Ucraina să lovească Polonia? Surse oficiale americane spun că racheta nu a fost lansată de Rusia

Șocant: Camera de tortură din Herson – orori, țipete, bătăi, electrocutări și cadavre

Ana Maria Ducuță: Cum folosim Energia maternă feminină în vindecarea rănilor emoţionale?

Popriri pe conturile Revolut: ANAF a trimis către fiscul lituanian solicitări pentru datorii ce depășesc o anumită valoare

Crezi că ești un om liber sau controlat de alți oameni? Citește, vezi video, apoi lasă răspunsul tău în articol.

Piperea: FMI a spus că Germania intră în recesiune în semestrul unu 2023

Cristi Iordache – Gura de Rai din munții Bucegi a devenit un fel de Mecca

Distribuie acest articol Oficial Media
Share