28/09/2021

Ofertele și surprizele continuă și în weekendul 21-22 ianuarie la Ploiești Shopping City

Cele mai avantajoase promoții sunt la Super Sale Weekend

Ofertele și surprizele continuă și în weekendul 21-22 ianuarie la Ploiești Shopping City 

Reducerile de sezon sunt în toi la Ploiești Shopping City. Super Sale Weekend continuă și în perioada 21-22 ianuarie și îi întâmpină pe pasionații de shopping cu multe promoții avantajoase, dar și momente speciale și surprize pe măsură.

Prima lună din an este dedicată shoppingului inteligent la Ploiești Shopping City și pune la dispoziția vizitatorilor numeroase promoții avantajoase, dar și momente speciale și surprize pe măsură, în cadrul Super Sale Weekend. Primul weekend de Super Sale Weekend s-a bucurat de un succes răsunător și zeci de clienți au ales să profite de cele mai avantajoase promoții oferite de magazinele partenere. Astfel, aceștia au putut face shopping la prețuri mai mici cu până la 70% la zeci de branduri preferate, la o categorie variată de produse, de la articole de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii până la cosmetice, decorațiuni și electrocasnice. Toți vizitatorii s-au putut bucura și de sesiunile de beauty gratuite, demonstrațiile de dans, tombole și concursurile surpriză oferite de cel mai important centru comercial din județ și din împrejurimi.

Iar ofertele speciale continuă și în acest weekend, 21-22 ianuarie, când, pe lângă reducerile pregătite de brandurile preferate, clienții se vor putea bucura de multe alte activități. Pe parcursul celor două zile de Super Sale Weekend, în intervalul orar 10:00-18:00, Ploiești Shopping City va avea grijă să le completeze vizitatorilor experiența de shopping cu o mulțime de momente deosebite, pregătite special pentru ei.

 Cadouri, sesiuni de beauty gratuite și mișcare la Beauty Corner 

Sâmbătă și duminică, doamnele și domnișoarele vor putea profita de sesiuni gratuite de răsfăț. Acestea vor avea ocazia să beneficieze, în corner-ul special amenajat în zona scărilor rulante, de servicii gratuite de hairstyling, make-up, unghii tehnice și testare de parfumuri și cosmetice, oferite de partenerii evenimentului: Marigold, Make-up by Rodica Georgescu, Atelierele Ilbah, Oriflame. Motivația pentru un an activ și sănătos va fi asigurată de Nico Fitness și Alla Dance, care vor susține demonstrații de mișcare și dans. La final, participantele la demonstrații vor putea să participe la tombola care va oferi din oră în oră un set de două căni termosensibile personalizate.

 

Tombolă cu premii pentru toți vizitatorii 

Pentru fiecare 200 lei cheltuiți în magazinele centrului comercial, vizitatorii vor avea șansa să câștige garantat un premiu surpriză. Pe baza extragerii unui talon din urna amplasată la Biroul de Informații, aceștia vor putea să câștige o sticlă de vin, un gloss Sephora sau un voucher de cumpărături în cadrul Ploiești Shopping City.

Toți clienții vor fi însă răsplătiți: la fiecare 50 de lei cheltuiți, aceștia vor primi un voucher pentru o oră de biliard în cadrul sălii de jocuri Play Again.  

Cei care vor trece pragul centrului comercial Ploiești Shopping City în acest weekend sunt invitați să se încălzească cu un ceai cald Lipton și să deguste cele două sortimente, green tea cherry și english breakfast. 

O lună întreagă de shopping la prețuri avantajoase  

Întreaga lună ianuarie este dedicată prețurilor mici și ofertelor irezistibile. Magazinele din Ploiești Shopping City oferă pe tot parcursul reduceri semnificative. Astfel pasionații de shopping se vor putea bucura de prețuri mai mici cu până la 70% la zeci de branduri și vor putea alege dintre articole de îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii, decorațiuni, electrocasnice, cosmetice și produse de înfrumusețare. Mai multe detalii despre promoțiile oferite sunt disponibile accesând: http://ploiestishoppingcity.ro/revista/evenimente-revista/noul-an-aduce-la-ploiesti-shopping-city-cele-mai-tari-reduceri/

 

Mai multe detalii despre evenimente pot fi citite pe www.ploiestishoppingcity.ro sau pe Facebook, www.facebook.com/PloiestiShoppingCity.

 

Despre Ploiești Shopping City

Ploiești Shopping City, primul și cel mai mare centru comercial din județul Prahova, are o suprafață închiriabilă de 55.000 m2 și pune la dispoziția clienților săi aproximativ 2.000 locuri de parcare. Mall-ul găzduiește unul dintre cele mai mari cinematografe din afara Capitalei, cu 12 săli de proiecție dintre care 7 sunt dotate cu tehnologia 3D, dar și peste 100 de magazine, mix-ul de chiriași incluzând branduri internaționale precum Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Adidas, Orsay, Otter, LC Waikiki, Claire’s, Intersport, Noriel, B&B, Yves Rocher și multe altele. Ploiești Shopping City este un proiect dezvoltat de Carrefour Property România împreună cu New Europe Property Investments plc (NEPI).

 

Pentru mai multe informații, va rugăm contactați:

Simona Isac, Senior Public Advisor, The Public Advisors: simona.isac@publicadvisors.ro/ 0753 300 701

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share