Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

OLIMPICII AU FOST PREMIATI DE I.S.J. DAMBOVITA

Ca in fiecare an, inainte de vacanta de vara, elevii cu rezultate deosebite la olimpiadele si concursurile scolare au fost felicitati si premiati la Inspectoratul Scolar Judetean. 110 elevi, din ciclurile primar, gimnazial si liceal, au cules laudele muncii lor si ale profesorilor coordonatori, in sala mare a Inspectoratului Scolar Judetean Dambovita.

Astfel, cei mai buni elevi care au participat la olimpiadele si concursurile scolare au fost premiati si felicitati de catre profesori, dar si de reprezentantii I.S.J. Dambovita. Elevii olimpici au facut performanta la fazele nationale, dar si inter-regionale, unii dintre acestia obtinand medalii in fiecare an.
Conform traditiei, va urma chiar si un spectacol artistic dedicat olimpicilor. Copiii vor fi premiati si din punct de vedere financiar, de catre Primaria Municipiului Targoviste, Consiliul Judetean Dambovita, dar si de catre alte primarii din judet.
Inspectorul General Adjunct, Ovidiu Basceanu, le-a transmis olimpicilor: ” Multa sanatate, urari de bine pentru voi, pentru parinti si pentru profesori… Felicitari pentru tot ce ati facut pana acum! Sa va bucurati de vacanta ce urmeaza si sa reveniti cu forte proaspete in noul an scolar!”.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share