Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii a anunţat că există riscul unui nou val de îmbolnăviri

Se pare că OMS nu a renunțat la răspândirea panicii în rândul populației. Organizaţia Mondială a Sănătăţii a anunţat că există riscul unui nou val de îmbolnăviri de COVID să se declanşeze în China, în condiţiile în care autorităţile de la Beijing relaxează restricţiile, iar nivelul de imunitate este relativ scăzut, mai ales în rândul oamenilor în vârstă, anunță BBC, potrivit Rador.

un nou val de îmbolnăviri

Un nou val de îmbolnăviri

Reprezentantul special al OMS pentru COVID, David Nabarro, a îndemnat guvernul chinez să folosească orice vaccinuri disponibile, inclusiv cele fabricate în străinătate, pentru a-i proteja pe vârstnici, în loc să se bazeze numai pe vaccinurile autohtone:

“Dacă aş fi acum membru al guvernului chinez, aş face tot ce aş putea pentru a-i vaccina pe oameni cu orice vaccin disponibil, pentru că ar trebui să fie pregătiţi pentru toate posibilităţile. Mai simplu, acest virus nu a terminat încă cu noi, acest virus este capabil de mutaţii, în moduri neaşteptate”.

Citește și:

Nevoie de feminitate ca mod de viață

Ana Maria Ducuță: Sărbătorile nu sunt scuza pentru a îndura o formă sau alta de abuz

Piperea: Unul din ”eroii din linia întâi” a fost trimis în judecată de DNA

Monica Ilie: Violența împotriva femeilor rămâne cea mai răspândită formă de încălcare a drepturilor omului, în lumea întreagă

Distribuie acest articol Oficial Media
Share