Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Padina Fest: jandarmi și efective ISU au grijă de participanți

Astăzi a început Festivalul Montan Padina Fest ajuns anul acesta la cea de-a V-a ediție. Acesta se va încheia pe 27 iulie. Este singurul festival din România organizat la peste 1.499 metri altitudine şi are ca scop principal promovarea munților Bucegi şi a turismului la mare altitudine, ridicarea gradului de educare montană şi ecologizarea zonei cu scopul de a conserva patrimoniul natural.

Pentru siguranţa participanţilor şi turiştilor prezenţi la acest important eveniment, un echipaj de intervenţie de la Detaşamentul Pucioasa – Garda Fieni va asigura zilnic, în această perioadă, intervenţia în cazul producerii unei situaţii de urgenţă.
De asemenea, efective din cadrul Jandarmeriei Dâmboviţa (Posturile de Ordine Publică Montane Peştera şi Zănoaga, Detaşamentul de Jandarmi Mobil) vor asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică în Platoul Montan Bucegi, la activităţile cultural-artistice şi sportive prilejuite de evenimentul Padina Fest.
Ţinând cont că festivalul este la a V-a ediţie, se estimează prezenţa în această perioadă a unui număr mare de persoane.  Pe parcursul desfăşurării tuturor activităţilor jandarmii dâmboviţeni recomandă participanţilor să dea dovadă de un comportament civic adecvat pentru ca întreaga activitate să se desfăşoare în condiţii de normalitate.
Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin