Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Partidul Mișcarea Populara Dâmbovița un nou președinte interimar

pmp dambovita

Astazi în cadrul unei conferințe de presă, Partidul Mișcarea Populară- Organizația Județeană Dâmbovița a prezentat rezultatele fuziunii prin absorbtie a UNPR  in Partidul Miscarea Populara, noile modificari în structura locala și obiectivele stabilite pentru perioada următoare.

Nicolae Ivășchescu a fost declarat noul președinte interimar al Organizației PMP Dâmbovița desemnat de Traian Băsescu, președintele PMP și Vali Steriu, președinte UNPR.

Au decis să preiau această organizație pentru a obține un rezultat foarte bun la alegerile parlamentare și să ridic Organizația PMP Dâmbovița. Știu să fac acest lucru, am experiență în administrația centrală.”

Nicolae Ivăşchescu, fost secretar de stat în cadrul Ministerului Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale, chiar ministru interimar pentru o perioadă, fost vicepreşedinte PDL Sector 6, de unde a plecat la PMP, a fost numit prim-vicepreşedinte al organizaţiei UNPR Sector 6 şi vicepreşedinte al Departamentului pentru muncă, protecție socială, combaterea discriminării.

”În momentul de față vorbim despre PMP, deoarcece fuziunea dintre PMP și UNPR s-a încheiat și suntem o echipă unită. Cunosc județul Dâmbovița, cunosc problemele de aici, cunosc primarii, iar proiectul meu pentru județ este să aduc fonduri europene, să creez locuri de muncă și nu în ultimul rând din poziția de parlamentar să ajut la dezvoltarea zonei. Nu am stabilit încă cine va fi pe liste la alegerile parlamentare. Vom alege exact acele persoane care ne vor ajuta să ne atingem ținta. Vă pot spune că voi fi primul pe listă la Camera Deputaților.” (Nicolae Ivăşchescu, președinte interimar PMP Dâmbovița)

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share