Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Profesional New Consult: Ultimele două locuri pentru cursul de Machiaj!!

 

11811428 - close-up portrait of young woman model with glamour make-up

Încã mai puteţi ocupa unul dintre ultimele doua locuri ale cursului de MACHIAJ PROFESIONAL organizat în Târgovişte de firma Profesional New Consult curs ce va avea deschiderea în data de 29 August 2016 la sala de conferinţe a hotelului King, curs necesar şi util tuturor celor pasionaţi de frumos şi de ȋngrijire (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-machiaj).

Cursul este susţinut de formatori cu experienţã, produsele cu care se lucreaza fiind produse profesionale de la firme de prestigiu, puse la dispoziţie gratuit în cadrul cursului.

Tehnica machiajului de zi, machiajul de sear㸠machiajul de ocazie, noţiuni privind folosirea corecta a instrumentarului din trusa de machiaj, evitarea greşelilor cel mai des întâlnite în tehnica machiajului, dezvoltarea imaginaţiei şi pasiunii pentru aceastã frumoasã profesie sunt doar câteva dintre subiectele abordate în cadrul cursului.

Alãturi de formatori specialişti veţi ȋnsuşi tainele machiajului, noţiuni utile ȋn cadrul viitoarei cariere ȋn domeniu sau doar pentru a vã automachia. Cursul este oferit la preţul de 690 lei.(http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-machiaj

Important! Înscrierile la cursurile organizate de Profesional New Consult pânã în data de 31.08.2016, veţi intra ȋn campania cu premii denumtã generic “O varã a cunoaşterii” (http://profesionalnewconsult.ro/campanii/vara-cunoasterii) . Pentru participarea la campanie trebuie sã vã înscrieţi la cursurile organizate de Profesional New Consult pânã la data sus menţionatã şi sã participaţi la acestea intrând astfel în competiţia la finalul cãreia puteti câştiga premii ȋnsemnate, televizor, tabletã, telefoane mobile .

Mai multe detalii despre cursul de Machiaj pot fi obţinute accesând urmãtorul link : (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-machiaj)  sau  adresându-vã centrului de studii Profesional New Consult la urmãtoarele coordonate :

telefon contact :  0784.333.777, 0784.045.025, 0720.420.330

sau puteţi remite un email la adresa : office@profesionalnewconsult.ro.

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada urmãtoare sunt : 

Curs Stilist Protezist Unghii (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/stilist-unghii)

Curs Tatuaj Cosmetic, Microblading (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-machiaj-semipermanent)

Curs Pensat Profesional (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-pensat-profesional)

Curs Aplicare Gene (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/aplicare-gene-false)

Girl with beautiful make-up on dark background

Distribuie acest articol Oficial Media
Share