Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Patrioții Organizației AUR Dâmbovita au depus astăzi o coroană de flori la Monumentul Eroilor

Organizația AUR Dâmbovita și-a cinstit martirii care au plătit cu viața acum 32 de ani. Conducerea reprezentată de Olteanu Romulus- președinte, Dinescu Claudiu -vicepreședinte-consilier parlamentar și Petcu Florin- secretar general, au fost prezenți la comemorarea din Piața Mihai Viteazul. 

Patrioții Organizației AUR Dambovita
Patrioții Organizației AUR Dambovita isi cinstesc martirii

In numele aceleiasi libertati, grupul condus de George Simion a tinut un moment de reculegere la ora 12:00, a urmat protocolul militar cu intonarea imnului si depunerea de coroane. Andreescu Eduard- președinte Târgoviste, Tănase Alexandru vicepreședinte Târgoviste, Ungureanu Simona- vicepreședinte Cândești, Nițu Raluca- membru și Ioniță Elena, membru, au întregit comunitatea AUR care a făcut cinste bravilor căzuți în 22 decembrie. Constantin Dumitru a fost prezent, de asemenea, ca un neobosit luptător pentru credință, pentru viață demnă și patrie. O familie compactă și unita așa cum o spune titulatura alianței.

Revolutia de la 1989 a fost primul pas pentru intoarcerea românilor și a României la libertate după decenii întregi de izolare impusă. Revoluția română a fost cel din urma act al mișcărilor anticomuniste din Europa și cel mai sângeros. Au murit peste 1000 de oameni in acea iarnă din 1989 în care pentru libertate românii au plătit prețul vieții.

Prezenti la depunerea de coroane, patrioții Organizației AUR Dambovita

Momentul solemn a fost organizat de Prefectura Dâmbovița, împreună cu Consiliul Județean Dâmbovița și Primăria Municipiului Târgoviște, și a cuprins un ceremonial militar, organizat de Garnizoana Târgoviște, dar și un ceremonial religios, oficiat de către un sobor de preoți din partea Arhiepiscopiei Târgoviștei. Memoria martirilor căzuți în Decembrie 1989 a fost cinstită și prin depunerea de coroane de flori la Monumentul Eroilor Revoluției.

Organizatia AUR s-a aflat cu sufletul, în acest moment de înaltă încărcătură istorică alături martirii căzuți în zilele din urma cu 32 de ani pentru libertatea noastră. ”Noi niciodata nu trebuie să le uităm faptele de vitejie și suntem obligați să ne ridicăm la înalțimea lor. Grupul nostru de patrioți ai organizației AUR Dambovita a depus astazi o coroana de flori la Monumentul Eroilor din Piata Mihai Viteazul. Am fost acolo, am inchinat in memoria lor cu credinta ca faptele lor le vom continua cu aceeasi putere pentru dreptate si iubire de semeni” ne-a declarat Claudiu Dinescu vicepreședintele organizașiei Dâmbovița și Consilier Parlamentar.

Evenimentul s-a încheiat cu defilarea gărzii de onoare.

Nu ratati aceste articole!!!

Anthony Fauci spune că măștile vor fi obligatorii pentru totdeauna

Șase semne care ne arată că ”salvarea” ucide. Virusul care a smintit lumea

AUR a pus la dispoziția românilor formularele pentru demiterea lui Iohannis

Cristian Terheș a devenit liderul europenilor care luptă pentru libertate

Proteste în București. Mii de români din toată țara își cer drepturile și libertățile înapoi

Distribuie acest articol Oficial Media
Share