Pe 4 mai MILITARII REZERVIȘTI IES DIN NOU, ÎN STRADĂ

AM PRIMIT LA REDACȚIE:

IGNORAND FAKE-URILE, SĂ IEȘIM ÎN STRADA! In atentia tuturor rezervistilor, si membri si nemembri ai Forumului structurilor asociative 

Stimati camarazi,

Ati observat, probabil, ca, ori de cate ori SCMD anunta iesirea in strada pentru drepturile noastre legitime, neconstitutional confiscate, se produc, matematic, doua fenomene:

  1. Un val de minciuni, calomnii si insulte la adresa SCMD si a conducerii sale, dirijate on-line de baietii de servicii, prin slugile lor si prostii fuduli luati la remorca. Aia care nu citesc nimic, nu pricep nimic, dar le stiu pe toate, fiindca au fost pusi ei mari sefi exact in epoca in care si Romania ca stat si structurile sale militare au fost facute praf;
  2. Un val de promisiuni, niciodata onorate dar si de fake-uri despre cum o sa ne creasca pensiile si noua si civililor, astfel incat sa ne fie bine si la vara cald!

Oare chiar ne cred pe toti atinsi de dementa senila? Sa inghitim gulguta ca alde Rosu, Jianu, Maciu et comp, care, de ani de zile fac economii pe spinarea noastra si spume la gura ori de cate ori incercam revenirea, prin amendamente, la textul initial, promulgat, al Legii 223/2015, ar fi inebunit brusc si actioneaza acum spre binele nostru?

Cine a citit materialele noastre, incepand din august 2018, isi da seama ca textul asa zisei OUG aruncata, de 10 zile, ca nada, pe Facebook, este cel sugerat SCMD de SGG-ul Guvernului Dancila, imbunatatit in scris de dl. Cazanciuc, acceptat de premier cu o luna inainte de marea noastra demonstratie justificativa din 25 Octombrie si care a contribuit si el, probabil, la caderea Guvernului. Pentru ca slugile intereselor straine au misiunea sa ne toace, incet, incet, pana vom ajunge toti la Ghencea. Pentru ca am fost educati in spiritul dragostei de Tara si pricepem prea multe!

Fake-urile si denigrarea noastra au exclusiv rostul convingerii celor ce nu gandesc, ci doar spera, sa nu iasa in strada!

Situatia este insa de o gravitate exceptionala astazi! Am fost bagati neconstitutional in PNRR, in procentul de 9,4% care blocheaza cresterile la pensii pe 50 de ani. Cu exceptia d-lui Marius Budai, care foloseste si argumentele noastre, nimeni nu vrea sa renegocieze opera comunistului de salon Ghinea!

Drept urmare, in doua luni de zile, in timp ce noi speram ca se vor aplica, in forma promulgata, legile organice din 2015,2017 si 2019, vor apare alte noi legi ale salarizarii si pensiilor. Si civile si militare, care vor opera ”nivelarea” prin scadere si stagnare! Optimist, dl. Coarna ne-a anuntat ca pensiile militare de stat, care stagneaza de ani de zile, vor scadea cu 40%. Noi apreciem, insa, ca scaderile vor fi de 40-60%! Veti spune ca legile nu se aplica retroactiv! In Romania, da! Au mai operat retroactiv in 2011 si 2016, cand ni s-a schimbat statutul. Acum ni se va schimba din nou pentru a pierde noi, ”balastul”, statutul de rezervist!

Impreuna am reusit sa-l convingem pe premier, scapat de tutela ”jienilor, macilor, rosilor etc.”, adica a celor care au manipulat toti ministrii Apararii impotriva noastra, de la dl. Motoc pana astazi, sa accepte negocieri cu noi. Din pacate le-a fixat pe 24 februarie, cand a izbucnit, in Ucraina, razboiul pentru Noua Ordine Mondiala. Pe buna dreptate, le-a amanat pentru o data ulterioara. Fiindca razboiul se va prelungi, insa, pana cand vom parasi cu totii ”pe cale naturala, sistemul” vom iesi in strada pe 4 mai, la orele 10.30, la Guvern. In subsidiar si pentru a-i reaminti d-lui prim-ministru ca a acceptat negocierea cu specialistii in Finante si Drept ai structurilor noastre. In principal, insa, vom iesi pentru apararea si aplicarea in forma promulgata, nu distrusa de OUG-uri, a urmatoarelor legi organice: 153/2017 a salarizarii unitare, 127/2019 a pensiilor civile si, in ceea ce ne priveste direct, 223/2015 a pensiilor militare de stat. Si mai iesim, alaturi de sindicatele civililor, pentru a cere anularea aberantelor legi de ”liberalizare” a preturilor la energie si combustibili si pentru pedepsirea vinovatilor.

Nu avem ce cauta in PNRR, ni se impune nestatutar, deci ilegal, plata CASS; tot ilegal ne sunt suspendate ajutoarele salariale si alinierea anuala cu inflatia; ne-au fost confiscate, neconstitutional, pensia privata (suplimentara), grupele de munca, OMM si tot neconstitutional suntem decuplati de la cresterile salariale ale celor in activitate! Dar, intr-o tara fara Justitie, in care ”dreptatea” este facuta de slugi corupte si inspaimantator de bine platite ale intereselor straine, totul este posibil! Iesim asadar in strada pe 4 mai, preventiv! Si va invitam alaturi de noi, pentru ca, peste 2 luni va fi prea tarziu!

Honor et patria! Vae victis!

Presedintele SCMD

Col. (r) dr. Mircea DOGARU

Distribuie acest articol Oficial Media
Share