03/03/2021

Pericolele ascunse in pastilele de slabit

images_51      .                                    PERICOLE ASCUNSE IN PASTILELE DE SLABIT
Pare grozav sa inghiti zilnic o capsula si sa slabesti vazand cu ochii. Dar ca la orice lucru miraculos, trebuie sa iei in seama riscurile la care te expui luand decizia de a incepe o cura de slabire. Cea mai mare problema a capsulelor-minune este dereglarea brusca a metabolismului. Sistemul gastrointestinal este dat peste cap si pot aparea diverse boli interne.
Au numeroase efecte adverse: in functie de ingrediente, reactiile care apar pot fi: hipertensiune arteriala, probleme hepatice, greata, afectiuni ale inimii, probleme de respiratie, dependenta, cresterea ritmului cardiac, dureri de stomac, eruptii cutanate, anxietate si depresie, insomnie.
Va bucurati ca nu ati constatat nici unul din efectele adverse mentionate dar, nu va veti bucura nici de efectele pentru care le-ati cumparat. Cu banii investiti in aceste medicamente pentru slabit, va imbunatatiti dieta sau cumparati un apartat de fitness.
Foarte putine medicamente de genul acesta sunt autorizate medical, cu exceptia celor axate pe tratamentul medical al obezitatii. Poate ati observat ca la scurt timp de la punerea pe piata, ele sunt retrase din farmacii din cauza reactiilor adverse experimentate de consumatori.
Determina carente vitaminice: Vitaminele A, D, E si K sunt liposolubile ( sunt digerate si stocate cu ajutorul grasimilor in corp si in ficat). Dieta cu capsule de slabit poate bloca absorbtia de grasime si aceste vitamine sunt eliminate din organism in loc sa fie utilizate pentru buna lui functionare.
Creeaza probleme digestive: pastilele de slabit devasteaza sistemul digestiv, dau dureri in zona abdominala, gaze si scaune moi.
Digestia corecta este esentiala, iar confruntarea cu aceste efecte secundare nu te va face nici sanatoasa, nici frumoasa. Singura alternativa pentru persoanele care sunt obeze este o dieta corecta, supravegheata de un nutritionist, si multa miscare.
Dar daca nu exista vointa si convingerea ca obezitatea este o ,,boala” cu care majoritatea dintre noi ne confruntam nu vom reusi sa slabim.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share