29/09/2020

Piața Tricolorului din Târgoviște a fost reabilitată și modernizată

Piața Tricolorului din Târgoviște a fost redeschisă astăzi în urma proiectului de reabilitare și modernizare care a făcut din spațiul central o zonă mult mai atractivă, care se va bucura cu siguranță de prezența locuitorilor urbei dornici să-și petreacă timpul liber.

Dincolo de zgomotele unui oraș, de stresul cotidian, oamenii vor regasi în acest spațiu un sentiment de relaxare și de curat, la fel ca în orice casă nouă. Și Piata Mihai Viteazul s-a bucurat de același succes după renovare. Târgoviștenii vin aici în fiecare zi, tineri, copii, vârstnici, se odihnesc pe bănci, își găsesc refugiul la umbră sau se joacă în siguranță.

Primarul municipiului, Daniel Cristian Stan, a spus în conferința de presă că lucrările continuă și la Parcul Mitropoliei, la Piața Revoluței, pe bulevardele centrale, astfel încât întreaga zonă va fi complet reabilitată în perioada următoare.

La Piața Tricolorului constructorul a cerut recepția. Urmează ca în următoarele 2-3 săptămâni să facem acest lucru. Am luat decizia de a îndepărta gardurile, deoarece foarte mulți târgovișteni își doresc să se plimbe într-un spațiu care este foarte plăcut. Investiția este în valoare de 9 milioane de lei, suportată din bugetul local, care a debutat în vara anului trecut și iată că este finalizată în proporție de 99%. Sunt 9000 mp de paviment din granit, rezistent. Se va mai face încă un tratament specific pentru a asigura durabilitatea în timp a pavimentului. A fost schimbat iluminatul public, s-au montat bănci, s-au refăcut spațiile verzi. Este numai începutul unei etape de modernizare a centrului municipiului Târgoviște, fără precedent.” a spus Daniel Cristian Stan.

Și Cinematograful Independența va fi finalizat luna viitoare, iar lucrările pe fonduri europene, la Bulevardul Mircea cel Bătrân și Bulevardul Regele Carol și pe fonduri de la bugetul local, Bulevardul Libertății și Independenței, sunt în derulare.

”Sunt convins că zona va fi centrul atracției pentru târgovișteni. Luna viitoare va fi gata și Skate Parcul din Parcul Chindia, o investiție pe fonduri europene, care va fi spectaculoasă. Spre deosebire de alții care știu numai să critice, noi demonstrăm cu fapte ceea ce facem pentru Târgoviște.” a explicat edilul.

Imagini de la conferința de presă, 8 august 2020:

Distribuie acest articol Oficial Media
Share