Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

PIDU – cel mai important proiect de reabilitare al orasului Targoviste


 In cadrul proiectului PIDU B s-a organizat ieri o vizita de lucru in cartierul CFR, pe strada Aviator Negel, de catre primarul orasului Targoviste,Gabriel Boriga, alaturi de city manageul Gabriel Cioaca si viceprimarul Ciprian Prisacaru.

 Acestia au dorit sa vada in ce stadiu sunt lucrarile si sa-i asigure pe cetateni de bunul mers al proiectului aflat in derulare.
 Gabriel Boriga, primarul orasului Targoviste:

Am inceput sa asfaltam  si sa turnam covorul asfaltic final.

Zona a capatat contur, s-a bordurat, s-au asigurat spatii clare de parcare, s-au facut doua sensuri de circulatie si aproximativ 80 de locuri de parcare noi, numai in aceasta zona.

Azi si maine vom continua cu asfaltarile in zona CFR. Desi maine e weekend se va asfalta in fiecare zi. De saptamana viitoare sper sa intram si in aleea Trandafirilor. Fac un apel catre cei care locuiesc in M11 si M12 sa fie convinsi de faptul ca in perioada urmatoare vom asfalta si acolo strazile care inca sunt in lucru.

Nu putem sa asfaltam o zona si sa facem lucrari de calitate pana ce aceasta nu este adusa la un stadiu perfect.Nu putem asfalta pana nu e gata canalizarea, racordarea la apa, sau pana cand ea nu e balastata corect.

De aceea dureaza putin mai mult. Va asigur ca lucrarile vor fi numai de calitate.

Prefer sa ne luam o masura de siguranta in plus si sa facem ceva de calitate, decat sa se lase iar asfaltul si sa ni se spuna canu au iesit bine.

Este cel mai amplu proiect de reabilitare al orasului Targoviste din ultimii 50 de ani.”


Ciprian Pisacaru, viceprimarul orasului Targoviste:
 “Targovistea avea nevoie de aceasta resistematizare a cailor de acces, a parcarilor si mergand prin oras am vazut ca cetatenii s-au adaptat din mers cu aceste lucrari.”


Gabriel Cioaca, citycmanagerul Targovistei:

“Ma bucur ca desi am primit semnale de la cetateni ca lucrarile stagneaza am ajuns si pe zona B la stadiul de asfalt si nu doar in CFR ci si in Aleea Trandafirilor si vom continua si in M11 si M12.

Sunt convins ca in perioada urmatoare lucrarile vor fi accelerate, astfel incat lucrarile sa fie finalizate in termenii prevazuti de contract.”

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">