18/06/2021

PNL: Este frustrant să îți asumi un proiect și să vezi că opozantul politic îl realizează

PNL Dâmbovița susține că ieri, într-un delir caracteristic, domnul Corneliu Ștefan anunța “triumfător” într-un comunicat de presă că dumnealui a reușit să rezolve una din cele mai mari probleme ale infrastructurii dâmbovițene, și anume DN 71.

„După atâția ani de minciuni și neputință administrativă, să vii acum în fața oamenilor și să încerci să te urci pe realizările Guvernului PNL, asumându-ți toate demersurile realizate de către președintele PNL Dâmbovița, Virgil Guran, este practic o asumare a incompetenței.

Corneliu Ștefan nu a reușit în atâția ani în care partidul lui a fost la guvernare să demareze proiectul DN71, iar acum când Guvernul PNL, în sfârșit deblochează proiectele, apare dumnealui cu aceste minciuni cum că el a vorbit la CNAIR, a făcut, a dres.

Dorim să îi reamintim domnului Ștefan că s-au început procedurile de deblocare ale acestui proiect încă din luna februarie, atunci când președintele PNL Dâmbovița, Virgil Guran a fost la CNAIR și împreună cu doamna Mariana Ioniță, director CNAIR, au prioritizat următoarele proiecte:
DN 7, DN 71, DN 72, inclusiv centura Găeștiului.”

Să înțelegem că atâta timp cât ați fost la guvernare nu ați făcut nimic și deodată din opoziție, începeți să deblocați proiecte? Cât de naivi aveți impresia că sunt dâmbovițenii astfel încât să vă creadă aceste minciuni? a declarat președintele PNL Dâmbovița.

„Transmiteți comunicate de presă de peste 3 ani de zile că veți realiza acest drum.
Care a fost rezultatul demersului din 2017 către Ministrul PSD Răzvan Cuc? Coleg de partid cu acesta? Niciunul! Numai minciuni și demagogie!

Cum se face că în toți anii de guvernare PSD, aceste proiecte au fost date uitării și acum odată cu Guvernul PNL, au prins viață, au început să se facă demersuri importante pentru realizarea lor?

Chiar dacă este frustrant să îți asumi un proiect și să vezi că opozantul tău politic îl realizează, poate cu ocazia aceasta domnul președinte PSD Dâmbovița ia exemplu de la domnul Virgil Guran, că atunci când te zbați pentru un proiect trebuie să reușești.

Și poate data viitoare domnul Ștefan va veni în fața oamenilor să își prezinte propriile proiecte, nu cele asumate în mod mincinos!”

Distribuie acest articol Oficial Media
Share