Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Pomicultorii damboviteni fara piata de desfacere

Astazi in cadrul conferintei de la sediul PNL Dambovita, purtatorul de cuvant Gabriel Cioaca a adus in atentia presei una din problemele cu care se vor confrunta producatorii locali de fructe de pe Valea Dambovitei.

„Pomicultorilor damboviteni li se promitea ca vor ajunge cu merele in supermarketuri, ca  va exista un ajutor imens din partea PSD ca fructele sa fie vandute. Saptamana aceasta am aflat de o decizie prin care se solicita Comisiei Europene, dreptul de a dubla cantitatea de import a merelor din republica Moldova. Astfel ca Romania sa poata importa mai multe mere din Republica Moldova.

Acest ajutor este pentru cei de peste Prut, dar ce facem cu producatorii romani? Nu era normal ca interesul lor sa aiba prioritate?

Oare cum vor privi locuitorii de pe Valea Dambovitei aceasta decizie care se pliaza cu promisiunea facuta in campania electorala, decizie ce-i poate baga in faliment pe producatorii locali.

Orice vot dat PSD-ului va duce la situatii similare. Mai mult decat atat, trebuie sa intelegem ca orice cetatean refuza sa voteze, va pune un vot la PSD. Neparticiparea la vot inseamna marirea procentului pentru PSD.” a declarat, Gabriel Cioaca, purtator de cuvant PNL Dambovita.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin