Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

„Ponta sa coboare cu picioarele pe pamant”- Adrian Radulescu


 
In cadrul conferintei de presa sustinuta de PMP organizatia Dambovita, domnul presedinte Adrian Radulescu a tinut sa precizeze pozitia domniei sale si a partidului referitoare la cateva aspecte din ultima vreme.
Legat de fuziunea PNL-PDl, e bine ca aceste partide tinand cont ca sunt aproape egale si ca PNL este un partid istoric, apreciez faptul ca nu s-au folosit tot felul de denumiri care mai de care si s-a ales denumirea PNL.
Nu s-a pierdut un partid, in speta PDL, ci a castigat drepata romaneasca.
Pe plan european domnul Radulescu si-a aratat mahnirea de lentoarea cu care se actioneaza tinad cont ca in aceasta perioada se face nominalizarea comisarilor europeni iar comisarul din partea Romaniei este cel pe agricultura si in acest sens guvernul nu a facut inca nicio nominalizare. Domnul presedinte Traiana Basescu a propus deja tot pe Dacian Ciolos, insa e necesar ca domnul Victor Ponta sa coboare cu picioarele pe pamant.
“Eu nu vreau sa-i jignesc, ci spun doar ca sunt nepriceputi “, si aici a trecut la partea de finante, facand referire la numirea domnisoarei Ioana Petrescu (ministru de finante):
“Va dau exemple de ministrii ai finantelor chiar din Psd care au fost oameni extraordinari: Nicolae Vacaroiu si Mihai Tanasescu. Chiar nu se mai gaseau oameni capabili in locul domnisoarei Petrescu?” ne-a declarat Adrian Radulescu continuand “ astept masuri care sa nu loveasca masa mare a populatiei si totodata ca colecteze taxele si impozitele iar daca vrea sa intre in istorie poate creste gradul de colectare. De asemenea, un domeniu in care evaziunea fiscala este foarte mare, domeniul agricol, desi am vorbit cu nenumarate persoane, factori decizionali despre cum se colecteaza taxele si le-am propus un model italian, nimeni nu a avut niciun interes sa aplice aceasta oprire a taxei pe valoare adaugata pentru ca se pare ca exista o complicitate si era un fel de “vaca de muls” pentru anumite grupuri de interese.”
La conferinta de presa au mai fost prezenti atat domnul Iulian Brezeanu cat si domnisoara Ancuta Petcu, presedinte interimar al organizatiei de tineret al PMP Dambovita.
Cristi Iordache
Distribuie acest articol Oficial Media
Share