24/09/2021

Primăria Târgoviște: 31 martie, ultima zi de plată a taxelor și impozitelor locale, fără majorări de întârziere și cu bonificație de 10%

ÎN ATENȚIA CONTRIBUABILILOR – PERSOANE FIZICE ȘI JURIDICE
31 martie, ultima zi de plată a taxelor și impozitelor locale, fără majorări de întârziere și cu bonificație de 10%

Primăria Municipiului Târgoviște informează că termenul limită până la care se pot plăti taxele și impozitele locale, aferente semestrului I al anului fiscal 2021, fără majorări de întârziere, este 31 martie 2021.

Contribuabilii care își achită obligațiile aferente întregului an, până la data menționată, beneficiază de o bonificație de 10% din cuantumul total al taxelor și impozitelor pe terenuri, clădiri, autovehicule și/sau taxa de habitat.

Potrivit legislației în vigoare, contribuabilii care nu-și achită obligațiile fiscale până la 31 martie 2021 vor suporta majorări de întârziere de 1% din cuantumul obligațiilor fiscale principale, calculate pentru fiecare lună sau fracțiune de lună, începând cu ziua imediat următoare termenului de scadență.

Impozitele și taxele locale se pot achita la ghișeele instituției în numerar sau cu cardul bancar, prin ordin de plată, mandat poștal sau prin internet la adresa www.ghiseul.ro.

Programul de încasări la ghișeele Serviciului de Impozite și Taxe Locale din str. Poet Grigore Alexandrescu, Bl. E4, parter este:

– luni, miercuri, joi și vineri: 08.00 – 16.30
– marți: 08.00 – 18.30

Citește și:

10 autobuze Mercedes-Benz Citaro Hybrid, destinate Primăriei Municipiului Târgoviște, au ajuns în România

Centura municipiului Târgoviște, aproape de final

Continuă lucrările la stadionul „Eugen Popescu” din Târgoviște

Cel mai mare parc din Târgoviște se află în construcție

Școala Gimnazială ”Tudor Vladimirescu” din Târgoviște – program de reabilitare și modernizare

Școala Mihai Viteazul din Târgoviște a fost reabilitată prin fonduri europene

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share