30/11/2021

Pro România – Principalele măsuri propuse în Programul de Guvernare

Deputat Oana Vlăducă, candidat Pro România Dâmbovița la Senatul României, aduce în atenția publică argumentele pentru care cetățenii să voteze pe 6 decembrie cu partidul condus de Victor Ponta.

PRO România și ALDE = un singur partid
Victor Ponta – desemnat candidatul PRO ROMÂNIA pentru funcția de prim-ministru

Tot astăzi a fost lansat și programul electoral al PRO România pentru alegerile parlamentare. Principalele măsuri propuse în Programul de Guvernare:

Venitul Minim de Criză: asigurarea resurselor minime pe perioada crizei pentru fiecare român din țară sau din străinătate. Se acordă tuturor celor care au venituri sub 2000 de lei.

Sprijinul Economic de Criză: plan anticriză care permite IMM-urilor să-și continue activitatea și să păstreze locurile de muncă. Acesta prevede reduceri de TVA, anularea unor obligații fiscale, sprijin pentru plata chiriilor, amânarea unor rate bancare, redeschiderea afacerilor, acordarea de granturi și eficientizarea programului IMM Invest.

Reîntoarcerea în școli, în condiții de siguranță, și testarea repetată a tuturor celor din sistemul de învățământ. De asemenea, se propune redeschiderea cabinetelor medicale școlare pentru trierea, testarea și supravegherea elevilor.

Testare în masă, cu decontare pentru cei care optează să se testeze în privat.

PROmisiunea relansării economice: Se propune un Proiect Național de Investiții în infrastructură, agricultură, educație, sănătate și mediu. Pentru reconstrucția României post-criză, se instituie PROiectul România – Marile Reforme în administrația publică și fiscală.

Redarea demnității și respectului pentru haina militară prin revenirea la forma inițială a legii 223/2015.

Material realizat la comanda Pro România Dâmbovița, CMF 11200008

Distribuie acest articol Oficial Media
Share