27/09/2021

PSD Dâmbovița și-a ales candidații pentru alegerile locale din 27 septembrie 2020

PSD Dâmbovița, în urma voturilor date astăzi în Biroul Permanent Județean, și-a ales candidații pentru alegerile locale din 27 septembrie 2020. Astfel, la funcția de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița a fost votat Corneliu Ștefan, liderul organizației, iar pentru Primăria Târgoviște a fost ales actual edil, Daniel Cristian Stan.

Alături de aceștia au fost votați si cei 89 de candidați pentru funcția de primar în localitățile din județ, urmând ca toate aceste numiri să fie validate, duminică, 12 iulie 2020, în cadrul Comitetului Executiv Județean al PSD Dâmbovița.

Declarații din conferința de presă:

Corneliu Ștefan, președinte PSD Dâmbovița, deputat în Parlamentul României:

”Este o onoare pentru mine să fiu desemnat candidatul PSD Dâmbovița pentru funcția de președinte al Consiliului Județean. Este o mare responsabilitate! Dar am alături de mine echipa PSD. Le mulțumesc tuturor pentru încrederea oferită! Vom avea o campanie curată, voi veni în fața dâmbovițenilor cu o campanie bazată pe proiecte și cu un master plan care nu a fost făcut niciodată la nivelul județului, pentru a dezvolta comunitățile locale. Este bazat pe 10 piloni, și toate cele 89 de localități vor fi cuprinse. Îmi doresc ca adversarii să vină în fața dâmbovițenilor cu proiecte concrete, cu lucruri pe care vor să le facă în județ, nu cu minciuni, nu cu povești, cu lucruri care nu se pot realiza, sau sunt deja finalizate. Suntem datori oamenilor din acest județ care ne-au ales acum 4 ani și ne vor alege și pe 27 septembrie 2020.”

Titus Corlățean, președinte executiv al PSD Dâmbovița, vicepreședinte al Senatului:

”Atunci când președintele Organizației județene, care și-a câștigat mandatul de președinte prin competiție directă, democratică, și are experiența necesară și are argumentele necesare pentru o astfel de candidatură și își asumă rolul de port stindard, într-o competiție locală, unde președenția Consiliului Județean este importantă, atunci și sprijinul partidului este unul solid.

Este o schimbare de generații în PSD Dâmbovița. Corneliu Ștefan este un om care a acumulat foarte multă experiență. A fost consilier județean, vicepreședinte al Consiliului Județean, deci cunoaște foarte bine realitățile administrative ale județului, proiectele, modul în care se derulează ele, finanțările, este deputat în Parlamentul României. Deci are o poziție importantă la nivel național, cu experiență politică și administrativă, parlamentară. Nu avem nici cea mai mică îndoială că nu vom câștiga competiția electorală, atât pentru președinția Consiliului județean, pentru primăria Târgoviște, și primăriile din județ. Cele două candidaturi, președinte al Consiliului Județean și primar al municipiului, vor merge spre aprobare și în Comitetul Executiv Național al PSD.”

Daniel Cristian Stan, secretar general al PSD Dâmbovița, primarul municipiului Târgoviște:

”PSD a intrat în dispozitivul de campanie și vom începe să turăm motoarele și să arătăm că suntem cea mai puternică forță politică din județ.  Vreau să fac un apel la o campanie electorală curată, fără atacuri la persoană, care să fie bazată pe proiecte și în urma căreia, oamenii să poată să identifice care este cea mai bună soluție din punct de vedere administrativ, pentru comunitatea din care facem parte. Acesta este rostul unei campanii electorale. Nu suntem adepții unor campanii care nu au nimic în comun cu ceea ce înseamnă proiect, act administrativ de substanță, și se bazează pe lucruri murdare. Aceasta este conduita pe care PSD o va adopta în bătălia electorală care urmează. Sunt mulți oameni angrenați la nivel de canidaturi. Am convingerea că PSD Dâmbovița are cei mai buni candidați. Iar de săptămâna viitoare voi prezenta candidații la Consiliul Local Târgoviște. Vor fi câteva nume noi și în beneficiul târgoviștenilor.”

PSD Dâmbovița, conferință de presă 10 iulie 2020:

Distribuie acest articol Oficial Media
Share