Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Corlățean: Aparatul de propagandă al guvernului este profesionist și bine plătit. Măsuri abominabile propuse de guvern, precum lipsirea de libertate

Titlul de mai sus nu este ales întâmplător ci face parte din declarația vicepreședintelui Senatului, Titus Corlățean. Chiar dacă s-a ferit să spună cu subiect și predicat că ne aflăm în fața celei mai mari manipulări și exploatări ale mileniului, dumneavoastră cititorii interpretați cum considerați de cuviință cele două articole publicate de cotidianul nostru după întâlnirea de acum câteva ore.

Măsuri abominabile propuse de de guvern

Măsuri abominabile propuse de guvern

”Presiunea asupra Parlamentului este uriașă. Industria asta și aparatul de propagandă -al PNL-  este foarte profesionist și bine plătit. Presiunea politică de la Președinte, Executiv, parteneri europeni ai dreptei, este mare. Și ați văzut ce interpretări absolut nefundamentate se dau în presa occidentală de dreapta. Cu jurnaliști româno-francezi care aveau soții consilieri prezidențiali în România. Pe tot felul de canale de legătură. Presiunea este uriașă. In sensul de a nu mai întârzia pentru că altfel dăm morți în pandemie României. Vă asigur că propaganda pune o presiune foarte serioasă. Și noi o resimțim. De aceea îmi exprim opinia și am discutat cu colegii, am discutat în Biroul Permanent unde sunt reprezentate toate partidele politice din Senat și a fost o uriașă majoritate pe care o salut. Să continuăm să lucrăm împreună, să găsim soluțiile cele mai bune. A fost un prim pas în sensul în care totuși presiunea din Camera Deputaților a fost uriașă -n.r. modificările pe textul de lege privind carantina.” ne-a declarat în această seara senatorul Titus Corlățean, vicepreședintele Senatului.

Măsuri absolut abominabile propuse de PNL în Parlament. Lipsire de libertate fără fundament, toate în textul de lege trimis în Camera Deputaților, a mai declarat senatorul. Pentru înregistrarea video, urmăriți aici!

1. Interviu-video interzis și repostat. MINCIUNA COVID DEMASCATĂ DIN INTERIOR!!! S-a acționat la ordin cu o exagerare uriașă.

2. Înființarea unui tribunal internațional unde să fie judecați pentru crime împotriva umanității cei implicați in inițierea și propagarea psihozei absurde a “pandemiei”

Treziți-vă! Nu există nicio pandemie! 3 miliarde de oameni au fost batjocoriți și izolați în casă


Laureat Nobel: Politica de imunitate în masă este cea corectă. Izolarea poate să coste vieți!

Avocat renumit: A apărut documentul șoc, cel care a interzis tratarea unor pacienți. Asta a dus la adevărate tragedii.

Orban a decis: ”Căutăm vaccin anticovid. În toamnă se estimează revenirea epidemiei”

Monica Pop – acuzații grave la adresa celor care au gestionat criza Covid-19: ”Vor răspunde pentru ceea ce s-a întâmplat în spitale”

Șoc! Nu prea s-a murit de Covid. Autopsia este fundamentală.

93 de pagini secrete privind manipularea așa-zisei ”pandemii”

Declarația unui medic renumit: ”Eu nu am de gând să mă vaccinez împotriva coronavirusului.”


Mascarada virusului letal a căzut. Premierul Orban a dovedit că totul este doar prosteala și controlul turmei


Profesorii întreabă…ministrul nu răspunde

”Deoarece nu au reușit să facă reformele necesare și cerute vom pune capăt relației noastre cu OMS”


GRAV! Suspendarea drepturilor omului. Vasile Astărăstoae a avut dreptate


Vești bune! Liber la turism în toată Europa. Țările U.E. coordonează o deschidere comună

Citește și:

Cele mai turbate animale se comportă mai grațios și cumpătat decât o fac oamenii atunci când cred că sunt normali.


Distribuie acest articol Oficial Media
Share