Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

PSD îl acuză pe Marcel Vela: Ministrul de Interne trebuia să fie primul care veghează la respectarea legii în privinţa organizării alegerilor locale de mâine! Vela este însă primul care o încalcă!

PSD reacţionează după ce ministrul de Interne Marcel Vela, candidat la locale, a anunţat într-o declaraţie de presă măsuri pentru buna desfăşurare a alegerilor de duminică, social-democraţii susţinând că legea nu există pentru Vela şi că este clar că toate acţiunile sale vor viza vicierea rezultatului scrutinului, transmite news.ro.

PSD îl acuză pe Marcel Vela

”Legea nu există pentru Vela! Când stai prea mult cu interlopii, începi să ai aceleaşi obiceiuri! Ministrul de Interne trebuia să fie primul care veghează la respectarea legii în privinţa organizării alegerilor locale de mâine! Vela este însă primul care o încalcă! Până ieri, când era întrebat, Vela spunea că este candidat la Caraş-Severin şi la Caransebeş şi că, din acest motiv, s-a şi suspendat de la conducerea Comisiei Tehnice pentru coordonarea activităţilor de organizare a alegerilor locale. Astăzi, Vela iese şi ne vorbeşte cu mult tupeu şi nesimţire tocmai de alegeri!!!!”, scriu social-democraţii pe pagina de Facebook.

Ei acuză că de 10 luni, alegerile şi hoţia au fost singurele preocupări ale PNL!

”Este clar că toate acţiunile lui Marcel Vela vor viza vicierea rezultatului alegerilor de mâine! Dar tot mâine românii le vor da o lecţie pe care să o ţină minte!”, se arată în finalul postării de pe pagina de Facebook a PSD.

În 28 august, ministrul de Interne, Marcel Vela, l-a delegat pe secretarul de stat Gheorghe Sorescu să conducă sedinţele Comisiei tehnice centrale pentru coordonarea activităţilor de organizare a alegerilor locale. La acel moment, reprezentanţii PSD au afirmat că Vela trebuie să demisioneze. „Ori eşti candidatul Marcel Vela, ori eşti ministrul de Interne Marcel Vela.(…) Domnule Vela, nu e mai cinstit să îi lăsaţi pe Duduieni să organizeze alegerile?!”, spuneau aceştia.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share