Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

La Sofia, bulgarii au aruncat măștile și le-au dat foc în fața ministerului

Marți, a avut loc o demonstrație în fața Ministerului Educației, unde bulgarii au făcut grămezi de măști și le-au dat foc. Pe fondul unor nemulțumiri continue față de guvernul Boiko Borisov, manifestațiile se țin lanț în orașele bulgare.

au aruncat măștile și le-a dat foc în fața ministerului

Pe lângă starea economică și politică, față de care cetățenii bulgari sunt determinați să stea în stradă, la fel de nemulțumiți sunt și de măsurile aberante și restricțiile pe care guvernul le ia motivând combaterea virusului Sars Cov.

Au aruncat măștile și le-au dat foc în fața ministerului

Aceștia au protestat normal, fără mască, așa cum este și firesc într-o țară sănătoasă la cap. Manifestanții au ars măștile ca semn de protest chiar împotriva deciziei guvernului de a face măștile obligatorii pentru elevi, pentru copiii care merg la școală.

Actrița Carmen Tănase nu crede în Covid19: ”Acest virus este un plan și ținta sunt copiii”

Începând de miercuri, Bulgaria a raportat 16,266 cazuri confirmate de coronavirus, cu 629 decese asociate, conform cifrelor compilate de Organizația Mondială a Sănătății (covid19). Numărul global al morților este de peste 852,000, dar acesta nu mai este relevant conform unor specialiști care spun că este vorba despre foarte multe cauze de deces și nu acest virus.

Senatorul Scott Jensen a declarat că COVID-19 este doar o gripă și că numărul deceselor este fals

Priviți cum oamenii iși cer drepturile și merg rând pe rând să arunce măștile în foc. În fața ministerului au fost făcute mai multe grămezi de măști arzând, măști pe care le consideră inutile. Urmăriți îmagini din capitala Bulgariei, Sofia:

Un amplu protest a avut loc și miercuri în faţa Parlamentului de la Sofia, demonstranţii cerând demisia premierului Boiko Borisov, pe care îl acuză că este paravanul corupției din țară. Între manifestanți și forțele de ordine au avut loc ciocniri, soldate cu răniți în ambele tabere, dar și cu arestări. Protestul este unul din cele mai mari din seria manifestațiilor care continuă în Bulgaria de două luni.

Protestul de miercuri face parte dintr-un șir de manifestații împotriva premierului Borisov și a oligarhilor care controlează mare parte din economia țării, relatează Reuters, preluată de Agerpres. Preşedintele Rumen Radev a cerut în parlament demisia lui Borisov şi a guvernului de centru-dreapta condus de acesta şi a făcut apel la deputaţi să respingă proiectul de revizuire a Constituţiei.

Citește și:

Universitatea Oxford dă verdictul final: ”Numărul îmbolnăvirilor de covid este fals!”, relatează BBC

Dați de știre tuturor, pe 19 septembrie avem întâlnire în Piața Universității. În cușcă și cu botniță! Vrem educație LIBERĂ, nu reeducare FORȚATĂ!

A apărut adevărul. Numărul de decese nu este cel anunțat de massmedia. Centrul pentru Controlul Bolilor a publicat datele oficiale

Actrița Carmen Tănase nu crede în Covid19: ”Acest virus este un plan și ținta sunt copiii”

Christian Perronne, șef departament boli infecțioase: „UE vrea să fie raportate cât mai multe teste pozitive posibil. Logica este să vă sperie”

Senatorul Scott Jensen a declarat că COVID-19 este doar o gripă și că numărul deceselor este fals

Au înnebunit de-a binelea! Cum să îți ia copiii în alt spațiu decât domiciliul??? Speriate de această perspectivă, unele familii se ascund

De ce ies teste fals pozitive? Mii de suedezi sănătoși au ieșit pozitivi. În România aparatele de testare nu au fost avizate

Nou: Documentar cutremurător. Demascarea planului Coronavirus

Urmează masca în casă, evitarea interacțiunii cu familia. Ce spune Rafila, reprezentantul OMS.

Mai avem o șansă: În Germania a luat ființă o comisie pentru investigarea măsurilor aberante covid

Planul malefic: “Noul Normal”, omul remodelat, de tip neo-comunist și fără Dumnezeu

Este pandemia o repetiție pentru subjugarea oamenilor? Se întreabă unul dintre cei mai mari filozofi francezi

Înaltul comisar al ONU pentru drepturile omului: Epidemia este folosită pentru a justifica schimbări represive ale legislaţiei împotriva populației

Nimeni nu a murit de coronavirus, este concluzia medicilor patologi din Elveția, Franța, Germania, Italia și Spania

Se caută vedete, persoane influente, care să întrețină frica de coronavirus

Medicul Adina Alberts face dezvăluiri revoltătoare: 99,9% dintre români sunt terorizați de autorități

Ai-nu ai covid, îl iei sigur din spital, declară Laura Zarafin, medic primar la Colentina

Edward Snowden: Guvernele se folosesc de COVID-19 pentru a ne „monitoriza așa cum nu au mai făcut-o niciodată”

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin