Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

”Ne aflăm în mijlocul unei înșelătorii extraordinare, aproape inimaginabile!” a spus David Icke în mijlocul a zeci de mii de manifestanți pentru libertate de la Londra

Mii de protestatari împotriva totalitarismului politico-social pe motive inventate medical s-au adunat sâmbătă în centrul Londrei, în pofida avertismentelor poliţiei. 

zeci de mii de manifestanți pentru libertate de la Londra

O întrebare retorică a lui David Icke: De ce se moare doar la spital deși mulți se duc sănătoși

Printre principalii vorbitori s-a aflat David Icke, care a luat cuvântul în Trafalgar Square, în aplauzele mulţimii şi scandări de ‘Libertate! Libertate!, la mitingul ”Nu consimţim’. Oamenii luptă pentru drepturile fudamentale ale omului. Această minciună care durează de aproape un an de la Wuhan, și care nu a ucis pe nimeni acasă la serviciu sau pe stradă, a fost creată ca să le fure libertatea și să se poată exercita un control asupra populației, au spus vorbitorii din Trafalgar Square, conform Ruptly și Daily Mail.

Ne aflăm în mijlocul unei înşelătorii extraordinare

‘Nu vom ceda controlul asupra vieţilor noastre şi asupra vieţilor copiilor noştri (unor oameni ca) ministrul sănătăţii Matt Hancock’, a spus Icke. ‘Ne aflăm în mijlocul unei înşelătorii extraordinare, aproape inimaginabile’, a susţinut el.

Protestatarii purtau pancarte cu mesaje precum ‘Nu vaccinurilor obligatorii’ şi ‘COVID-1984‘, cu referire la romanul distopic ‘1984’ al scriitorului George Orwell.

Poliţa londoneză a eliberat ulterior piaţa, în urma unor ciocniri cu manifestanţii, după ce a avertizat de mai multe ori mulţimea că încalcă legea anti-COVID-19, care permite desfăşurarea de proteste cu condiţia respectării regulilor de distanţare socială.

Potrivit agenţiei Reuters, câţiva poliţişti au fost răniţi după ce le-au ordonat miilor de protestatari din Trafalgar Square să se disperseze.

Zeci de mii de manifestanți pentru libertate de la Londra

‘Vrem să fim clari, acest protest nu mai este exceptat de la reguli. Le cerem participanţilor să se disperseze. Din nefericire, câţiva poliţişti au fost răniţi’, a scris poliţia metropolitană pe Twitter.

Protestatarii anti-lockdown s-au confruntat astăzi cu poliția după ce cel puțin 15.000 de manifestanți au coborât pe Trafalgar Square în cadrul unui miting împotriva măsurilor coronavirusului din Marea Britanie.

Participanții la mitingul “Nu acceptăm” și-au aruncat măștile în timp ce se înghesuiau în piața londoneză în această după-amiază, în ciuda faptului că Poliția Metropolitană a rugat oamenii să respecte restricțiile de distanțare socială din Marea Britanie. Sursa: Daily Mail

Înșelătoria ”Covid 1984” este confirmată și din interiorul celui mai mare serviciu de informații din lume. Edward Snowden, fost angajat al CIA, a făcut dezvăluiri în mass-media. Citiți articolul integral aici:

Edward Snowden: Guvernele se folosesc de COVID-19 pentru a ne „monitoriza așa cum nu au mai făcut-o niciodată”


Citește și:

Universitatea Oxford dă verdictul final: ”Numărul îmbolnăvirilor de covid este fals!”, relatează BBC

La Sofia, bulgarii au aruncat măștile și le-au dat foc în fața ministerului

A apărut adevărul. Numărul de decese nu este cel anunțat de massmedia. Centrul pentru Controlul Bolilor a publicat datele oficiale

Christian Perronne, șef departament boli infecțioase: „UE vrea să fie raportate cât mai multe teste pozitive posibil. Logica este să vă sperie”

Senatorul Scott Jensen a declarat că COVID-19 este doar o gripă și că numărul deceselor este fals

Au înnebunit de-a binelea! Cum să îți ia copiii în alt spațiu decât domiciliul??? Speriate de această perspectivă, unele familii se ascund

De ce ies teste fals pozitive? Mii de suedezi sănătoși au ieșit pozitivi. În România aparatele de testare nu au fost avizate

Nou: Documentar cutremurător. Demascarea planului Coronavirus

Urmează masca în casă, evitarea interacțiunii cu familia. Ce spune Rafila, reprezentantul OMS.

Mai avem o șansă: În Germania a luat ființă o comisie pentru investigarea măsurilor aberante covid

Planul malefic: “Noul Normal”, omul remodelat, de tip neo-comunist și fără Dumnezeu

Este pandemia o repetiție pentru subjugarea oamenilor? Se întreabă unul dintre cei mai mari filozofi francezi

Înaltul comisar al ONU pentru drepturile omului: Epidemia este folosită pentru a justifica schimbări represive ale legislaţiei împotriva populației

Nimeni nu a murit de coronavirus, este concluzia medicilor patologi din Elveția, Franța, Germania, Italia și Spania

Se caută vedete, persoane influente, care să întrețină frica de coronavirus

Medicul Adina Alberts face dezvăluiri revoltătoare: 99,9% dintre români sunt terorizați de autorități

Ai-nu ai covid, îl iei sigur din spital, declară Laura Zarafin, medic primar la Colentina

Edward Snowden: Guvernele se folosesc de COVID-19 pentru a ne „monitoriza așa cum nu au mai făcut-o niciodată”

Distribuie acest articol Oficial Media
Share