Radu Herjeu îl desființează pe Iohannis: ‘Ai lăsat deoparte orice fărâmă de rușine și bun simț și ai vorbit ca un activist comunist de duzină’

Radu Herjeu, membru al CNA, l-a spulberat pe Klaus Iohannis pentru ieșirea incredibilă pe care președintele a avut-o public marți seara, de la Palatul Cotroceni. Radu Herju a criticat în termeni duri disperarea cu care Iohannis a încercat să asmută electoratul împotriva PSD.

Radu Herjeu îl desființează pe Iohannis

Radu Herjeu s-a arătat revoltat de decadența președintelui care, folosindu-se de fotoliul prezidențial, a încercat să completeze campania electorală neconvingătoare a liberalilor, scrie Irina Alexandra Bran.


Radu Herjeu mi-e drag pentru că are în el sensibilitatea omului crescut din el insuși într-o lume în care se fabrică indivizi. Are și putere și curaj. Știe să facă diferența între o floare și o macara, dar în același timp poate fanda cu amândouă după chipul și asemănarea lor. Suntem de-un leat și ne-am cunoscut prin cărți, prin litere și idealuri. Chiar compunem un ”duet”, undeva prin paginile iubitorilor de trăit:

”De vorbă” cu Cristi Iordache și Radu Herjeu !


Un președinte ca un activist

„Ieșirea totală în decor electoral a locatarului de la Cotroceni din această seară mustește a disperare! Cu 12 zile înainte de alegeri, să folosești pupitrul prezidențial pentru a face campanie electorală deșănțată, să lași de-o parte orice spoială constituțională de echidistanță, să cerșești, practic, românilor să nu mai voteze un partid, speriindu-i cu armaghedoane halucinante, să te comporți ca orice propagandist de pe net, capabil să silabisească non stop sloganuri inepte, să lași deoparte orice fărâmă de rușine și bun simț și să vorbești ca un activist comunist de duzină din anii cooperativizării, să îți permiți ceea ce Băsescu nu și-a permis nici când era foarte obosit denotă o frică teribilă că populația n-a fost chiar oarbă și surdă în ultimul an.

Sau ești absolut convins că ea e chiar atât de imbecilă pe cât o crezi și-o tratezi tu!”, a scris Radu Herjeu pe pagina de Facebook.

Studii, declarații, cercetători. Materiale care vă sunt interzise și ascunse:

Oamenii realizează că iau parte la o înșelătorie. Trebuie să încetăm să acceptăm propria noastră înrobire, declară David Icke într-un interviu

Profesorul japonez, dr. imunolog Tasuku Honjo: Dacă VIRUSUL ar fi natural, nu ar fi afectat întreaga lume!

Vor fi eliminați toți bătrânii? Consilierul lui Biden a declarat că „Viața nu mai are rost după 75 de ani!”

Inventatorii de boli, Jorg Blech: Orice om sănătos e un posibil pacient, cu condiția să fie făcut să creadă că e bolnav

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share