Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Vor fi eliminați toți bătrânii? Consilierul lui Biden a declarat că „Viața nu mai are rost după 75 de ani!”

Unul dintre doctorii pe care  Joe Biden i-a numit în comitetul său de consiliere pe tema coronavirusului este criticat pentru un articol pe care l-a scris acum șase ani, în care susținea că nu are nicio aspirație de a trăi peste vârsta de 75 de ani, anunță Newsweek. Vor fi eliminați toți bătrânii?

Vor fi eliminați toți bătrânii?

Eseul lui Ezekiel Emanuel, un oncolog care este unul dintre cei 10 membri ai consiliului consultativ pe care Biden i-a numit recent în grupul său operativ pentru combaterea coronavirusului, a subliniat încredințarea lui că, la acea vârstă, „creativitatea, originalitatea și productivitatea nu prea mai există pentru vasta majoritate a oamenilor.“

„A trăi prea mult este tot o pierdere. Ne face pe mulți dintre noi, dacă nu handicapați, cel puțin slabi și în declin, un statut care poate că nu este mai rău decât moartea, dar nu este mai puțin jalnic“, a scris el în articolul pentru ediția din octombrie 2014 a The Atlantic, cu titlul: „De ce sper să mor la 75 de ani“.  

Vor fi eliminați toți bătrânii?

El a argumentat că americanii sunt obsedați de soluții pentru îngrijirea sănătății într-un „efort curajos de a înșela moartea și de a prelungi viața cât mai mult posibil“ și că „eu resping această aspirație. Cred că această disperare maniacală de a prelungi viața la nesfârșit este greșită și potențial distructivă.“

„Din multe motive, 75 de ani este o vârstă destul de bună la care să țintești a te opri“, a spus Emmanuel, care are 63 de ani. El a susținut că ar respinge tratamentele medicale precum vaccinurile antigripale și că „dacă ar exista o pandemie de gripă, o persoană mai tânără care are înainte o viață completă de trăit ar trebui să primească vaccinul sau orice medicament antiviral.“

Dr. Roger Hodkinson, specialist canadian: ”C19 este cea mai mare farsă perpetuată vreodată unui public credul”

Emanuel a arătat clar în articol că nu este de acord cu sinuciderea asistată de medic și că nu intenționa să ajungă la 75 de ani și apoi să moară pur și simplu.

Mulți au folosit rețelele de socializare pentru a evidenția întrebările incomode pe care le-a declanșat teza lui Emmanuel, având în vedere că va juca un rol în protejarea persoanelor în vârstă de COVID-19, și luând în considerare faptul că Biden însuși are 77 de ani.

„A trăi prea mult este tot o pierdere“

Contul de campanie al președintelui Donald Trump @TeamTrump a postat pe Twitter: „CIUDAT: Membru ales de Biden pentru Coronavirus Task Force a declarat că „A trăi prea mult este tot o pierdere“ și „A muri la 75 de ani nu va fi o tragedie“.

Secretarul de presă de la Casa Albă, Kayleigh McEnany, a comentat și ea „alesul lui Biden pentru COVID Task Force, Dr. Ezekiel Emanuel, motivele pentru care viața nu merită protejată după vârsta de 75 de ani“.

Gazda emisiunii The Matt Walsh Show la Daily Wire a postat către cei 517.000 de fani: „Coronavirusul este letal cu precădere pentru cei care au peste 75 de ani. Consilierul lui Joe Biden pentru combaterea coronavirusului a susținut în trecut că persoanele care au peste 75 de ani ar fi mai bine să moară. Ce lucru rău s-ar putea întâmpla?“

Americanii vor ca țara noastră să iasă de sub restricții

Senatorul republican al statului Arkansas, Tom Cotton, a scris pe Twitter: „Americanii vor ca țara noastră să iasă de sub restricții, nu au nevoie de bioeticieni ciudați cărora le place să se joace de-a Dumnezeu“.

Gayle Trotter, avocat conservator și analist politic, a postat pe subiect: „Presupun că dacă vaccinurile împotriva gripei sunt eliminate pentru cei cu vârsta de 75 de ani sau mai mult, consilierul lui Biden pe domeniul coronavirusului cu siguranță se opune și administrării vaccinurilor sau chiar a ANTIBIOTICELOR la aceeași grupă de vârstă“.

Între timp, Kendall Brown, militantă pentru servicii medicale, a cărei auto-descriere arată că „luptă pentru a învinge supermajoritățile republicane“, a scris pe Twitter că articolul lui Emanuel „mă face să mă simt … nu prea încrezătoare că va recunoaște valoarea vieții celor cu handicap.“

Jurnalistul Jordan Weissmann a comentat la rândul lui: „A-l include pe Zeke Emmanuel în Covid Task Force este o gafă de PR, minoră, dar fără sens. Cu ce ar putea contribui el în plus față de altcineva care nu a scris despre faptul că viața se încheie la 75 de ani?”

Emanuel – tipul „pentru care viața după 75 de ani nu merită trăită“

Tim Carney de la Washington Examiner l-a descris pe Emanuel drept tipul „pentru care viața după 75 de ani nu merită trăită“, postând pe Twitter că nominalizarea lui de către Biden pentru „combaterea bolii care afectează în mod majoritar persoanele în vârstă este ironică în sine“, adăugând că „nu se menționează deloc relația pe care cineva de vârsta aceasta o are cu copiii/nepoții“.

Comentatorul politic conservator Liz Wheeler a postat și ea: „Deci Biden îl alege pe Zeke Emanuel pentru grupul său operativ COVID. Emanuel vrea să moară la 75 de ani. Argumentează că bătrânețea nu ar trebui prelungită. Spune că bătrânii nu contribuie la societate. Afirmă că va refuza asistența medicală, chiar și vaccinul împotriva gripei. Dar acum va „proteja“ de COVID persoanele în vârstă din națiunea noastră?!“

Emanuel este rector adjunct în cadrul Inițiativei Globale la Universitatea din Pennsylvania. Newsweek l-a contactat pe Emanuel pentru comentarii prin intermediul universității.

El a declarat recent că vor trece 12 luni până când boala va fi învinsă în America și că vor fi necesare măsuri de siguranță mai dure.

„Cred că se va întâmpla în preajma lui noiembrie [2021], mai degrabă spre sfârșitul anului. Dar va fi probabil suficient pentru a începe deschiderea colegiilor și universităților [și] școlilor, binențeles, în funcție de modul în care distribuim acest vaccin și cât de eficienți putem fi în acest sens“, a comentat el pentru Marketwatch.

Tribuna.US

Dr. Roger Hodkinson, specialist canadian: ”C19 este cea mai mare farsă perpetuată vreodată unui public credul”

Un jandarm de 48 de ani, victima unui accident, a murit aşteptând cinci zile să fie operat. Fiica: Medicii pe care îi ridica în slăvi, au ajuns călăi!

Efectul fulgerătoarei vizite de lucru a lui Mike Pompeo la Paris – Europenii scapă de vaccinarea silnică și împușcărierea în propriile lor locuințe

Cele 20 de răspunsuri ale lui Robert F. Kennedy. Nepotul președintelui american declară că planul macabru va cădea și toți cei din sistemul politic și medical, implicați în decese, vor fi pedepsiți

Cetățeanul german Dominic Fritz, actualul primar al Timișoarei vrea să carantineze orașul

Robert F. Kennedy, Jr: Vaccinul Covid trebuie evitat cu orice preț. Daune genetice ireversibile!

Universitatea Oxford dă verdictul final: ”Numărul îmbolnăvirilor de covid este fals!”, relatează BBC

Actrița Carmen Tănase nu crede în Covid19: ”Acest virus este un plan și ținta sunt copiii”

Senatorul Scott Jensen a declarat că COVID-19 este doar o gripă și că numărul deceselor este fals

Este pandemia o repetiție pentru subjugarea oamenilor? Se întreabă unul dintre cei mai mari filozofi francezi

Nimeni nu a murit de coronavirus, este concluzia medicilor patologi din Elveția, Franța, Germania, Italia și Spania

Dovada că pandemia este o făcătură. Guvernul din Armenia se teme de „o tentativă de lovitură de stat”. Covidul nici nu mai există

Distribuie acest articol Oficial Media
Share