Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Ramona Ioana Bruynseels dorește să desființeze imunitatea politicienilor

Ramona Ioana Bruynseels după un master la Școala de Guvernare John F. Kennedy, în cadrul Universității Harvard – Statele Unite ale Americii, și-a început carieră profesională în Cluj. Unul dintre obiectivele pe care și le propune Ramona Ioana Bruynseels în calitate de viitor președinte este să desființeze imunitatea politicienilor.

Marți, 24 septembrie, Biroul Electoral Central (BEC) a înregistrat oficial candidatura și semnul electoral al candidatului propus de PARTIDUL PUTERII UMANISTE (SOCIAL LIBERAL) – Ramona Ioana Bruynseels, la alegerile pentru Președinția României din anul 2019.

Peste 280.000 de semnături de la românii din întreaga țară

În acest context, candidatul umanist, Ramona Ioana Bruynseels a declarat: „Abia acum începe lupta cu politicienii și întregul sistem care își apără privilegiile”.

”Membrii Parlamentului, miniștrii, dar mai ales, președintele trebuie să beneficieze de imunitate DOAR pentru voturi și opinii politice.”, a declarat candidatul PPUSL.

Cine este Ramona Ioana Bruynseels

”Am 39 de ani, sunt căsătorită și am două fetițe minunate. M-am născut și am trăit timp de 25 de ani în Cluj. În inima Transilvaniei am avut o copilărie luminoasă, în principal, datorită eforturilor uriașe ale mamei mele care, în ciuda veniturilor modeste obținute la o fabrică de panificație din Mărăști și apoi la Spitalul CFR din Cluj, ne-a oferit mie și fratelui meu tot ceea ce aveam nevoie pentru a ne dezvolta echilibrat. Grija, energia și dragostea maternă au suplinit cu succes lipsurile materiale.

Am absolvit Facultatea de Drept la Cluj și apoi un masterat în managementul administrației publice la Școala de Guvernare John F. Kennedy, în cadrul Universității Harvard, în Statele Unite ale Americii. Mi-am început carieră profesională în orașul natal, fiind cooptată în rândul personalului didactic universitar al facultății pe care am absolvit-o.

Ulterior, încercând să îmi dezvolt experiența și aria de competență, am activat în mai multe domenii, de la sfera militară până la sectorul financiar. Dintre reperele mele profesionale amintesc: Consilier juridic al Corpului 4 Teritorial de Armată Transilvania, poziție care m-a ajutat să înțeleg direct curajul, puterea de sacrificiu și enorma contribuție a forțelor noastre armate la asigurarea securității naționale și la restabilirea păcii dincolo de frontiere.

Cât timp am ocupat mai multe poziții în cadrul Băncii Comerciale Române am dezvoltat strategia de responsabilitate socială a băncii, contribuind, printre altele, la înființarea Centrului pentru Educație emoțională și comportamentală al părinților și copiilor, a primei bănci de alimente funcțională din România.

Am lansat prima campanie de strângere de fonduri pe carduri, campanii de donare a sângelui, programe de educație financiară, un proiect major, Speranțe, prin care am avut grijă de toate cheltuielile de zi cu zi ale unor copilași provenind din familii dezavantajate, dar extrem de talentați, precum și alte finanțări dedicate susținerii educației.

Am inițiat primul program de sprijin și finanțare a antreprenoriatului social în România și, în acest spirit, am plantat și livezi de pomi fructiferi pentru asociații de persoane aflate în situații speciale, pentru a oferi noi oportunități de producere de venituri pentru acestea. Nu am uitat nici de comunitatea roma, dedicând acesteia programe implementate în parteneriat cu Romani Criss, Salvați Copiii și alte organizații.

Am lucrat pentru organizații nonguvernamentale dedicate sprijinirii copiilor și în alte părți ale lumii, ca de exemplu în Africa de Sud. M-am implicat, alături de ceilalți români, în pornirea lucrărilor de construire a primei biserici românești din Johannesburg. Oriunde am ajuns, am întâlnit români deștepți, creativi, harnici și foarte respectați de comunitățile de străini cu care au intrat în contact. Am înțeles, inclusiv cu ajutorul lor, uriașul potențial al acestei națiuni.” Ramona Ioana Bruynseels

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share