Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Regenerarea iubirii față de alți oameni este prima cale spre vindecarea cancerului

CANCERUL: este boala celor tristi, a celor ce isi reprima sentimentele negative, sunt deprimati si nemultumiti mereu, de soarta si atasament fata de viitor. Bolnavii de cancer cad in depresie si regreta trecutul.

Cauza spirituala a cancerului consta in faptul ca individul nu a asimilat cel putin jumatate din lectiile karmice ce i-au fost propuse in aceasta viata, refuzand astfel evolutia. Cancerul reprezinta o autodistrugere, ceea ce face vindecarea dificila. De fapt, cancerul este o boala a sufletului si de aceea trebuie vindecat intai sufletul.

In functie de localizarea cancerului putem afla ceea ce avem de iertat si lectiile pe care sa le invatam.

Sunt persoane care pot face cancer datorita unor socuri emotionale puternice (de ex. cancer mamar la femeile care au pierdut un copil, dar daca femeia mai naste un copil cancerul se vindeca)

Citește și:

Dr. David R. Hawkins: Celulele canceroase se tem cel mai mult de „dragoste”. Oamenii sunt bolnavi pentru că nu iubesc

Regenerarea iubirii fată de alti oameni este prima cale spre vindecarea cancerului si a altor boli.. Emotiile ascunse multa vreme in individ sfarsesc prin a exploda, ceea ce provoaca si explozia celulelor din corpul bolnav de cancer.
Dacă jignim prin cuvinte persoana iubita, putem să ne alegem cu cancer la buze, la limba sau gingii, iar daca vom critica in permanenta, ne vom imbolnavi de cancer hepatic. Daca ne vom supara in permanenta pe persoana iubita, pe sine si pe soarta, ne vom imbolnavi de cancer la piept. Dacă vom gandi agresiv despre cei apropiaţi riscam un cancer la stomac. Daca avem resentimente din punct de vedere sexual fata de partener putem face un cancer la vezica.

Cancerul la prostata apare la barbatii care se devalorizeaza odata cu inaintarea in varsta, au frica de imbatrânire, apare la barbatii care cred ca daca nu mai sunt potenti nu mai sunt la fel de barbati ca inainte.

Majoritatea bolnavilor de cancer sunt foarte critici cu ei insisi.

Secretul vindecarii de cancer este iubirea si acceptarea de sine, iertarea celorlalti si eliberarea de trecut.

PLANTE VINDECATOARE;

Galbenele, salvie, sunatoare, aloe, patrunjel, angelica, catina, napraznic, papadie, pedicuta, coada calului, marar, ienupar, ghimpe, soc.

Afirmatie vindecatoare:

Iert si ma eliberez de trecut.

Ma iubesc si ma aprob.

Eu sunt dintotdeauna sanatate radianta.

CRISTALE VINDECATOARE:

Ametistul: stimuleaza imunitatea, reduce durerea, intareste corpul ca sa lupte impotriva cancerului. Distruge tumorile si ajuta la regenerare.

Malachitul, piatra Arhanghelului Rafael este eficient in orice vindecare. Opreste cresterea tumorilor si le dizolva

Carnelian- ajuta la detoxifierea corpului

Citește și:

Cancerul se poate vindeca în câteva săptămâni. Medicul care a vindecat peste 35.000 de pacienți bolnavi de cancer

Turmalinul albastru inverseaza dezvoltarea celulelor canceroase si sprijina vindecarea.

Aceste cristale pot fi tinute intr-un saculet de panza si purtate tot timpul langa corp, persoana bolnava poate dormi cu ele sub perna sau le poate folosi in timpul meditatiilor de vindecare.

Cristalele inainte de a fi folosite pentru uzul personal au nevoie de o curatare speciala, de setarea intentiei asupra lor, dar despre asta vom vorbi alta data.

Toate aceste sfaturi de aici nu incurajeaza oprirea medicatiei. Nu faceti acest lucru fara sa va consultati medicul. Noi ne ocupam de dizolvarea cauzelor spirituale care au dus la declansarea unui cancer.

RUGACIUNE VINDECATOARE:

Arhanghele Rafael, te rog sa ma ajuti sa ma iert pe mine si sa-i iert pe ceilalti. Ajuta-ma sa imi dau seama ce anume am de iertat si sa ma eliberez de resentimente si manie.

Ajuta-ma sa ma simt iubit si apreciat, sa-mi exprim sentimentele si recunostinta fata de oameni si fata de divinitate, stiind ca tot timpul sunt protejat si ajutat.

Doamne Dumnezeule, te rog sa trimiti ingeri vindecatori care sa stea langa mine tot timpul si sa ma inconjoare cu bratele lor de lumina si iubire.

Te rog Arhanghel Rafael, revarsa energia ta vindecatoare verde smarald in fiinta mea tot timpul si ajuta-ma sa ma vindec emotional, sufleteste si trupeste. AMIN

sursa: https://vindecaviata.wordpress.com/

Citește și:

Mihaela Bilic: Leguma numărul unu care ajută în tratarea ulcerului și previne cancerul

Dr. Mihail Pautov: „Dacă ai peste 30 de ani, ai multe microcancere în corp care circulă. Dacă ai peste 60 de ani, ai foarte multe”

Gabor Mate: Stresul emoțional este o cauză majoră a cancerului mamar

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share