Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Robin Williams a murit la 63 de ani

 

robin-williams-wallpaper

Castigatorul unui premiu Oscar, actorul de comedie Robin Williams a murit luni in California, acesta avea 63 de ani.

Anchetatorii americani au confirmat că Robin Williams s-a sinucis. Aceștia au precizat că vedeta a fost găsită cu o curea în jurul gâtului și cu tăieturi la încheietura mâinii stângi.

Corpul domnului Robin Williams a fost găsit într-o poziție ușor suspendată, cu o curea în jurul gâtului. Celălalt capăt al curelei era blocat între ușa închisă și cadrul ușii“, a afirmat Keith Boyd, șeriful comitatului Marin.

Se pare ca actorul suferea de o depresie severa si era dependent de droguri.

Cine a fost Robin Williams?

Nascut in Chicago, Robin si-a descoperit pasiunea pentru actorie in timpul liceului, inainte sa se mute in New York unde a studiat la Juilliard alaturi de Christopher Reeve.

Cativa ani mai tarziu a inceput sa faca stand-up comedy si sa lucreze in televiziune unde a avut un rol ocazional ca “extraterestrul Mark” din seria “Happy Days”. Apoi a primit chiar rolul principal in aceasta serie sub denumirea “Mork and Mindy”,  rol ce i-a adus un Glob de aur.

Tot in acea vreme, Williams a suferit o mare pierdere: prietenul lui, John Belushi, a murit de o supradoză de droguri în 1982, fapt care l-a determinat pe Williams, care lupta la randul sau cu alcoolismul și abuzul de cocaină, să puna capat acestor vicii. Tot el declara ca nașterea fiului său în 1983 la făcut să-și regândească lucrurile: „Îți dai seama, OK, acum ai această responsabilitate, și m-am ocupat de ea”.
A facut două călătorii la dezintoxicare, o dată în 2006, și din nou în iulie anul trecut, si a declarat pentru ABC News ca „ am avut posibilitatea sa ajustez anumite lucruri și să ma concentrez asupra angajamentului meu continuu, de care raman extrem de mândru.”

„Este dependenta – nu este cauzata de nimic, e doar acolo”, a spus Williams pentru „Buna dimineata America”, în 2006. „Dependenta așteaptă, se ascunde în așteptare pentru momentul în care crezi,” E bine acum, eu sunt. OK. „Apoi, următorul lucru pe care il știi este ca nu e bine. Apoi îți dai seama, „Unde sunt eu? Nu am realizat ca am fost în Cleveland.” ”

Intre timp Williams si-a descoperit pasiunea pentru film in anii ’80. Cea care i-a si adus numeroase premii, inclusiv Globul de Aur pentru rolul său în filmul„Buna dimineata Vietnam” (1988), si „Doamna Doubtfire” in 1993. Ulterior, după trei nominalizări, a câștigat primul său Oscar pentru rolul din „Good Will Hunting”.
„Acesta poate fi acel moment cand nu am cuvinte!” glumea Robin în timp ce isi primea premiile.

Președintele Obama a spus într-o declarație despre pierderea actorului: „Robin Williams a fost un aviator, un doctor, un duh, o bonă, un președinte, un profesor, un Peter Pan. Cu toate astea el a fost unic . A sosit în viața noastră ca un extraterestru – dar a ajuns să atinga fiecare element al spiritului uman, el ne-a făcut să râdem si sa plângem.”

Williams a avut, de asemenea, o viață personală bogată. În 1978, s-a căsătorit cu prima lui soție, Valerie Velardi, cu care a avut un fiu, Zachary. El și Verlardi au divorțat în 1988, iar în anul următor, s-a căsătorit cu Marsha Garces, care a fost anterior o bonă pentru Zachary. El și Garces, de care s-a despartit în 2008, au avut doi copii, Zelda, acum 25, și Cody, 23. Williams se căsătoreste cu a treia soție, Graphic Designer Susan Schenider, în 2011.
Recent, Williams a muncit din greu cu filmarile. El a jucat în serialul CBS, „Cei nebuni”, și a terminat recent filmarile pentru mai multe proiecte de film, printre care „Night at the Museum: Secret of the Tomb”.

Mi-am pierdut soțul și cel mai bun prieten, în timp ce lumea a pierdut unul dintre artiștii cei mai iubiți și una din ființele umane frumoase. Sunt extrem de dezamăgita”, a declarat soția sa.

Aceasta a mai mentionat ca isi doreste sa fie lasati in pace in aceste momente dureroase si ca spera ca publicul sa-si aduca aminte de filmele sale frumoase si nu de moartea sa.

Intrebat de Whoopi Goldberg care ar dori sa fie mostenirea sa, anul trecut intr-o emisiune, Robin Williams declara:

„Am incercat sa fac cat mai multe lucruri diferite. Am vrut să explorez literalmente cât mai multe medii diferite, si de asemenea sa joc o varietate de caractere pana o sa plec din aceasta lume. Si dacă pot să spun toate acestea, atunci cred ca am facut o treaba buna.”

 

Robin-Williams-robin-williams-32089790-2798-3498

Filme celebre in care a jucat Robin Williams

„The Birdcage” (1996)

„Hook” (1991)

„Patch Adams” (1998)

„Jack” (1996)

„Moscow on the Hudson” (1984)

„Good Will Hunting” (1997)

„Dead Poet’s Society” (1989)

„Mrs. Doubtfire” (1993)

„Aladdin” (1992)

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin